ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Δεν θα αλλάξει η απόφασή μου αν πάρουμε το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον εμφανίστηκε αινιγματικός σε ό,τι αφορά στο μέλλον του, τονίζοντας πως μία πιθανή κατάκτηση πρωταθλήματος απ' την ΑΕΚ δεν πρόκειται να επηρεάσει την απόφασή του για ανανέωση ή μη του συμβολαίου του.

Η ΑΕΚ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, έκανε τη μεγάλη ανατροπή κι επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και, αφού εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη, τόνισε πως μία πιθανή κατάκτηση πρωταθλήματος απ' την ΑΕΚ δεν πρόκειται να επηρεάσει την απόφασή του για ανανέωση ή μη του συμβολαίου του.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Θέλαμε όμως τη νίκη και το δείξαμε από την πρώτη στιγμή".

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ: "Θα δούμε τι θα γίνει. Να μιλήσουμε πρώτα με την ομάδα και όχι στα ΜΜΕ. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που νικά και κάνει πρωταθλητισμό και δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφασή μου αν κατακτήσει το πρωτάθλημα. Την ΑΕΚ την έχω σε εκτίμηση, είναι ψηλά στο μυαλό μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ