ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα όλα θα ήταν διαφορετικά"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε πως ο αντίπαλος της ΑΕΚ ήταν ανώτερος και δίκαια επικράτησε αλλά σημείωσε πως θα πάνε στη Μόσχα για να τα δώσουν όλα.

Η ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ στις στημένες φάσεις ήταν το "κλειδί" που έδωσε τη νίκη στους Ρώσους σύμφωνα με όσα υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάκομπ Γιόχανσον μιλώντας στο κανάλι της "NOVA".

Ο Σουηδός μέσος υποστήριξε χαρακτηριστικά:

"Κανείς δεν χάνει την συγκέντρωσή του στις στημένες φάσεις επίτηδες, η ΤΣΣΚΑ ήταν ανώτερη από εμάς και αυτό ήταν το κλειδί. Αν είχαμε σκοράρει πριν από την ΤΣΣΚΑ, θα ήταν διαφορετικά. Είχαμε την κατοχή, τον έλεγχο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν πιστεύω ότι θα πάμε στην Μόσχα χωρίς να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι".

Σε ερώτηση για το συμβόλαιο του σημείωσε:
"Έχω κάποια συζήτηση με την διοίκηση για το συμβόλαιό μου, δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο τώρα, γιατί βρίσκομαι ακόμα σε συζητήσεις με την διοίκηση".

ΜΠΑΚΑΚΗΣ: "Δεν είναι εύκολο να παίζεις με ανάποδο πόδι"

Στις δυσκολίες που είχε ώστε να αγωνιστεί με ανάποδο πόδι στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μπακάκης με τον Έλληνα αμυντικό να σημειώνει πως οι στατικές φάσεις στοίχησαν στην ΑΕΚ:

"Δεν είναι εύκολο να παίζεις με ανάποδο πόδι, έπρεπε να φέρω την μπάλα στο καλό μου για να κάνω σέντρα, προσπάθησα πάντως να ανταποκριθώ ως αριστερό μπακ και νομίζω ότι βοήθησα αρκετά. Μας κόστισαν οι στατικές φάσεις, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεχθήκαμε έτσι το πρώτο γκολ και έπεσε η ψυχολογία μας. Γνωρίζαμε ότι δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα πράγματα έγιναν δύσκολα μετά από εκείνο το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να ελέγξουμε πάλι τον ρυθμό, αλλά δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και πάλι από κόρνερ, πρέπει να μας προβληματίσει πολύ το ότι συνέβη αυτό. Η ΤΣΣΚΑ έχει μεγάλη ποιότητα, εμείς δείξαμε κάποια στοιχεία σήμερα τα οποία πρέπει να κρατήσουμε ενόψει της ρεβάνς. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει, θα παίξουμε άνετα στον επαναληπτικό και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε".

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν ήταν όλα λάθος"

Από την πλευρά του ο Λάζαρος ο οποίος έκανε και το λάθος με το κόρνερ που παραχώρησε στο πρώτο μέρος υποστήριξε πως δεν ήταν όλα τα πράγματα λάθος λέγοντας πως το πρώτο γκολ τους έκοψε τα πόδια:

"Δεν ήταν όλα λάθος. Στο πρώτο μισάωρο ήμασταν καλύτεροι. Μια στιγμή απροσεξίας και φάγαμε γκολ. Μας έκοψε τα πόδια το πρώτο, στο σημείο που ήρθε. Είμαστε στενοχωρημένοι, δεν υπάρχουν λόγια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ