ΑΕΚ

Γιούρτσιτς στο Sport24.gr: "Μου αρέσει πολύ ο Μάνταλος"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Αλ Νασρ, Κρούνοσλαβ Γιούρτσιτς, μιλά στο Sport24.gr για την πρόταση στην ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο κι αφήνει ανοικτό η ομάδα των ΗΑΕ να επανέλθει μετά από την απόρριψή της.

Η Αλ Νασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έκανε την Κυριακή (16/8) πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου την οποία η ΑΕΚ απέρριψε.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας από το Ντουμπάι, Κρούνοσλαβ Γιούρτσιτς. Ο 50χρονος Κροάτης τεχνικός αρχικά έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα διεθνή μέσου της Ένωσης.

"Μου αρέσει πολύ ο Πέτρος. Δεν έχω δει από κοντά, αλλά τον είδα από τα videos. Και τον έχω δει σε πολλά ματς. Είναι ένας παίκτης που μας ταιριάζει. Μου κάνει εντύπωση ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Κι ως επιτελικός μέσος κι ως δεκάρι.

Επίσης είδα ότι έχει πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον Λιβάγια, ο οποίος είναι συμπατριώτης μου και τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Γι' αυτό και τον θέλω".

Άραγε θα επανέλθουν οι Άραβες με βελτιωμένη πρόταση για τον αρχηγό του Δικεφάλου; Ο Κρούνοσλαβ Γιούρτσιτς θα το ήθελε όπως λέει, αν και ξεκαθαρίζει ότι στην Αλ Νασρ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με άλλους μεταγραφικούς στόχους γι' αυτή τη θέση.

"Θα το ήθελα, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Η διοίκηση έχει την πολιτική της. Από όσο γνωρίζω βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και για άλλους στόχους που παίζουν σε αυτή τη θέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Είπε όχι στα 3,5 εκατ. ευρώ της Αλ Νασρ για Μάνταλο
ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Τυνήσιος στόπερ Νασίμ Χνιντ
Transfer Bullets: Τα τρία "όχι" ΑΕΚ-Ινσούα που έγιναν "ναι"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ