ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννιώτας: "Όλοι έχουμε κάτι να αποδείξουμε"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έτοιμος να μπει στο γήπεδο και να δώσει αποδείξεις, εμφανίστηκε ο Γιαννιώτας

Ολόκληρο μήνα στην ΑΕΚ ακόμα δεν έχει συμπληρώσει ο Γιάννης Γιαννιώτας. Όμως ο διεθνής εξτρέμ, αισθάνεται πως πλέον έχει βρει ρυθμό και πατήματα. Και στην κάμερα της"NOVA" δήλωσε έτοιμος να μπει στο γήπεδο και να αποδείξει πως αξίζει την ευκαιρία που του έδωσε η ΑΕΚ

"Νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση, έχω γνωρίσει τους συμπαίκτες μου. Είμαι έτοιμος και περιμένω την ευκαιρία μου."

-Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:
"Mια πολύ καλή προσπάθεια με αρκετές ευκαιρίες σε δύσκολη έδρα. Το αποτέλεσμα μας αδικεί, πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να δώσουμε βάση στη συνέχεια. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά."

-Για το τι έλειψε στην Τούμπα:
"Θέληση, πάθος συνεργασίες. Δεν μπήκε η μπάλα στα δίκτυα αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο δεν πήραμε κάτι από αυτό το ματς."

-Για το αν το μυαλό βρίσκεται στα επόμενα ματς μετά τον ΟΦΗ:
"Κανείς παίκτης δεν σκέφτεται τα επόμενα ματς με Μπενφίκα και Ολυμπιακό. Αν το κάνουμε αυτό το λάθος θα το πληρώσουμε. Όμως θεωρώ πως θα έχουμε τη συγκέντρωση που πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα."

-Για το ματς με τον ΟΦΗ:
"Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Μπορεί να παρασυρθείς αν το θεωρήσεις. Είναι δύσκολη έδρα και μια δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για τους τρεις βαθμούς Περιμένουμε σκληρό και δυνατό παιχνίδι γιατί ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει πόντους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο της ομάδας για να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση."

-Για το αν επηρεάστηκε η ψυχολογία από τις ήττες από Άγιαξ και ΠΑΟΚ:
"Η ψυχολογία δεν επηρεάζεται, καθώς η ήττα είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Τα δυο αρνητικά αποτελέσματα δεν μας επηρεάζουν. Έχουμε την πίστη για να το ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε."

-Για το αν θα ωφελήσει η αναβολή του ματς του κυπέλλου:
"Είναι καλό που αναβλήθηκε το παιχνίδι, καθώς αν υπάρχουν πολλά παιχνίδια με μεγάλη ένταση χρειάζεσαι ξεκούραση. Έχουμε πολλούς διεθνείς που δεν ξεκουράζονται. Είναι ωφέλιμο για να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας."

-Για το τι του έχει ζητήσει ο προπονητής:
"Αυτά που θέλει να δει από έμενα προσπαθώ να τα δείξω στην προπόνηση και στον αγωνιστικό χώρο. Όταν έρχεσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ είσαι χαρούμενος, είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους της ομάδας. Είναι μια ευκαιρία να αποδείξω πράγματα, όπως για όλους, πολλώ δε μάλλον για εμένα. Όλοι γνωρίζουν πως θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και για αυτό βρίσκομαι εδώ. Όλοι έχουν να αποδείξουν κάτι, ακόμα και ο Ρονάλντο και ο Μέσι, αποδεικνύουν κάθε εβδομάδα πως είναι οι καλύτεροι στον πλανήτη εδώ και δέκα χρόνια. Αυτό κάνω κι εγώ, θέλω να δείξω πως αξίζω τη βοήθεια και την ευκαιρία της ομάδας."

-Για τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη που τον έφεραν στην ΑΕΚ:
"Όταν μιλάς με τον προπονητή και νιώθεις πως σε θέλει στην ομάδα. Θέλω να τον ευχαριστήσω. Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις, θέλω απλά να προσπαθώ."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ