ΑΕΚ

Γιακουμάκης στο Sport24.gr: "Δεν θα αντάλλαζα αυτό το γκολ"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ της νίκης (1-2) της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" επί του Ολυμπιακού, Γιώργος Γιακουμάκης, μίλησε στο Sport24.gr για το γκολ που πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Και ο κλήρος έπεσε στον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο Μανόλο Χιμένεθ πέρασε τον 23χρονο Ηρακλειώτη επιθετικό στον αγωνιστικό χώρο κι εκείνος τον δικαίωσε. Ήταν αυτός που "σφράγισε" την ανατροπή της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ουδείς θα μπορούσε να φανταστεί αυτό το σενάριο. Μάλλον, ούτε ο ίδιος. Μετά τη λήξη του ματς μίλησε στο Sport24.gr στη μεικτή ζώνη του γηπέδου του Φαλήρου για το "χρυσό" γκολ, τη συνομιλία του με τον Ισπανό τεχνικό, την επίμαχη φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός και το ματς Κυπέλλου που ακολουθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Μπήκες, σκόραρες, έκρινες το ματς. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Τι σου είπε ο Χιμένεθ όταν σε πέρασε στον αγωνιστικό χώρο;

"Εντάξει, δεν προλάβαμε να πούμε και πολλά. Ήταν το σκορ κατά μας, μου είπε κάνε αυτό που ξέρεις, να είσαι μπροστά και να διεκδικήσεις το γκολ".

- Περίμενες ότι θα περάσεις στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, έστω και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης;

"Αρχικά ήταν μπει ο Λόπες. Δεχθήκαμε το γκολ εκείνη τη στιγμή βέβαια κι άλλαξαν τα πλάνα μας. Το πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι υπάρχει περίπτωση να μπω. Ήμουν έτοιμος, ήμουν καλά όλη την εβδομάδα. Ευτυχώς με επέλεξε ο προπονητής μου και τον δικαίωσε".

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Υπάρχει διαμαρτυρία από τον Μποτία για τη φάση του γκολ που πέτυχες για φάουλ δικό σου πάνω στον Ισπανό αμυντικό του Ολυμπιακού. Παρά τα πολλά video σε ριπλέι, εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα εάν ήταν...

"Πάνω στην ένταση δεν κατάλαβα εάν ήταν φάουλ ή όχι. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν πώς θα πάρω καλύτερη θέση και θα στείλω την μπάλα στα δίχτυα. Θέλω να το ξαναδώ, οπότε δεν μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη αυτή τη στιγμή".

- Θέλω να σε πάω πίσω. Όταν τραυματίστηκες τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και χρειάστηκε να μείνεις έξω για αρκετό χρονικό διάστημα. Σκεφτόσουν, τότε, ότι θα μπορούσες να φθάσεις σε τέτοιο σημείο; Να κρίνεις, δηλαδή, ένα ντέρμπι;

"Πίστευα, πιστεύω και πάντα θα πιστεύω στον εαυτό μου. Το μόνο που έπρεπε να κάνω μετά την ατυχία στην αρχή της χρονιάς, ήταν να συνεχίσω να δουλεύω για να βρω τον περυσινό μου εαυτό. Κι ακόμη περισσότερο να βελτιωθώ".

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Γιακουμάκης EUROKINISSI SPORTS

- Αυτή η νίκη φέρνει την ΑΕΚ πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;

"Είναι μια μεγάλη νίκη. Και ψυχολογίας, αλλά και βαθμολογική. Μας βοηθάει να μείνουμε μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι εάν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο".

- Υπάρχουν κάποιες δηλώσεις του πατέρα σου, ο οποίος αποκάλυψε τι σου είπε πριν την αναμέτρηση. Τι έχεις να του πεις;

"Ειλικρινά, δεν τις έχω διαβάσει. Δεν το ήξερα. Τον αγαπώ πολύ. Είναι το στήριγμά μου, η οικογένειά μου. Τους αγαπώ πολύ".

- Θα το αντάλλαζες αυτό το γκολ με ένα αντίστοιχο που θα έκρινε πρόκριση την Τετάρτη στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας;

"Όχι δεν θα το αντάλλαζα, να είμαι ειλικρινής. Μακάρι να προκριθούμε την Τετάρτη στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν με νοιάζει αν πετύχω εγώ το γκολ ή κάποιος άλλος συμπαίκτης μου. Μου αρκεί να προκριθούμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ