ΑΕΚ

Γιακουμάκης: "Ένιωθα καλά, πίστευα ότι θα σκοράρω"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το γκολ που πέτυχε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος έφερε την ολική ανατροπή για την ομάδα του και έδωσε τη νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης" μίλησε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της "NOVA".

Ο νεαρός φορ αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της ομάδας του, στην μάχη του τίτλου αλλά και στη δική του παρουσία στο ματς με τον Ολυμπιακό.

"Η ανατροπή σε ματς με τον Ολυμπιακό δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Μας περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσαμε να το ξανακάνουμε. Προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε άμεσα και να κάνουμε άμεσα το 1-1 και στην τελευταία φάση πήραμε το παιχνίδι".

Για τη δική του είσοδο στο παιχνίδι που ήρθε απρόσμενα:
"Το σχέδιο του προπονητή ήταν να μπει ο Λόπες. Μόλις όμως μπήκε το γκολ του Ολυμπιακού άλλαξε γνώμη. Δεν μιλήσαμε πολύ στον πάγκο. Άλλαξε απόφαση και μου είπε να σηκωθώ για να μπω. Δεν προλάβαμε να πούμε πολλά. Μου είπε να μείνω μπροστά και να κάνω αυτό που ξέρω και μπορώ.

Όπως είπε και ο κόουτς ήταν σαν επιφοίτηση. Είχε άλλο πλάνο και ξαφνικά μου λέει «σήκω». Το πίστευα ότι θα μπω, ακόμα κι όταν ετοιμαζόταν ο Λόπες. Ένιωθα καλά πριν ξεκινήσει το ματς, ένιωθα καλά το σώμα μου όλη την εβδομάδα και δικαιώθηκα. Στη φάση του γκολ με βοήθησε ο Θεός, ήμουν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και ήρθε το 1-2".

Για τη φάση στο δεύτερο γκολ:
"Σκέφτηκα ότι η μπάλα δύσκολα θα περνούσε το δεύτερο δοκάρι και γι’ αυτό έπρεπε να βγω μπροστά. Ο Γκάλο με βρήκε και έτσι σκόραρα".

Για το δεύτερο γκολ που ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για φάουλ στον Μποτία:
"Πάνω στην υπερένταση δεν μπορώ να σας απαντήσω αν είναι φάουλ ή όχι. Θέλω και εγώ να το δω. Βέβαια δεν με απασχολεί αν είναι φάουλ. Πήραμε μια μεγάλη νίκη πρέπει να χαρούμε σήμερα αλλά από αύριο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το ματς της Τετάρτης και πάλι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ