ΑΕΚ

Γενική "επιστράτευση" για Νέα Σμύρνη, μέσα και ο Αραβίδης!

Γενική "επιστράτευση" για Νέα Σμύρνη, μέσα και ο Αραβίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες της ΑΕΚ, ακόμα και τον Χρήστο Αραβίδη, πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο (6/3, 19:30) στη Νέα Σμύρνη.

Σχεδόν σ’ όλα τα ματς από τότε έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ακόμα και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Μανόλο Χιμένεθ έπαιρνε στις αποστολές μόνο όσους παίκτες θα χρησιμοποιούσε στην ενδεκάδα και στον πάγκο. Ούτε έναν παραπάνω.

Αυτή την φορά και ενόψει του αυριανού (6/3) παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, ο Ισπανός τεχνικός σήμαινε γενική… επιστράτευση. Συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους, ακόμα και τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν είχε μπει ξανά σε επιλογές ούτε του Μοράις, ούτε του Χιμένεθ, από τότε που είχε αποβληθεί στο τελευταίο ματς πριν τα Χριστούγεννα.

Βεβαίως, εκτός από την τιμωρία των τριών αγωνιστικών, είχε μεσολαβήσει και πρόβλημα τραυματισμού του Αραβίδη. Και τώρα ο Χιμένεθ τον πήρε ξανά αποστολή. Πάντως θα χρειαστεί να «κόψει» παίκτες την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αλμέιδα, Αραούχο, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραβίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ