ΑΕΚ

"Γεμίζουν" τα Σπάτα, εκτός ο Ντίντακ

"Γεμίζουν" τα Σπάτα, εκτός ο Ντίντακ
INTIME SPORTS

Μπορεί ο Γκουστάβο Πογέτ να είδε κάποιους από τους διεθνείς να επιστρέφουν ξανά στα Σπάτα, όμως διαπίστωσε πως δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ντίντακ Βιλά για το ματς με τον Πανθρακικό.

Από την στιγμή που η ΑΕΚ άνοιξε ξανά την πόρτα εθνικών ομάδων για να στείλει ποδοσφαιριστές της, σε περιστάσεις διεθνών αγωνιστικών υποχρεώσεων, το απουσιολόγιο θα γεμίζει. Πάντως από σήμερα (18/11) άρχισαν οι… επιστροφές στα Σπάτα.

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο Στράτος Σβάρνας και ο Παναγιώτης Ντούνης ήταν από νωρίς παρόντες και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα ο Χρήστος Αραβίδης με βάση το πρόγραμμα, δεν θα μπορούσε να προλάβει ούτε λεπτό από την προπόνηση. Και αυτό διότι η αποστολή της εθνικής, επέστρεφε το πρωί από την Κωνσταντινούπολη.

Παρόλα αυτά ο Αραβίδης έφυγε… «σφαίρα» από το αεροδρόμιο για το προπονητικό κέντρο. Δεν πρόλαβε βέβαια να ακολουθήσει το πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του. Ωστόσο φόρεσε την φόρμα του και δούλεψε εντός γυμναστηρίου. Ενώ από αύριο θα επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμα.

Πλέον ο Πογέτ μετρά τις απουσίες μόνο του Αλάιν Μπαρόχα και του Ρόναλντ Βάργκας. Οι δυο Βενεζουελάνοι σήμερα (18/11) παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα. Αλλά σίγουρα δεν θα προλάβουν ούτε και την αυριανή(19/11) προπόνηση.

Εκτός ξανά ο Ντίντακ

Στο σημερινό (18/11) απουσιολόγιο από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ήταν ξανά και το όνομα του Ντίντακ Βιλά. Ο Ισπανός δούλεψε και πάλι μόνος του και πλέον εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής (22/11). Άλλωστε ο Πογέτ έχει δουλέψει στην τακτική με τον Άρη Σοϊλέδη σε ρόλο αριστερού μπακ.

Χωρίς δοκιμή

Όσο για το πλάνο του Πογέτ για το ματς με τον Πανθρακικό, αυτό το "τεστάρισε" χθες (17/11) στο φιλικό. Σήμερα δούλεψε με ασκήσεις τριών ομάδων και μπάλα, αλλά χωρίς να κάνει κάποια δοκιμή σε δίτερμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ