ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Το μυαλό μας είναι στον τελικό"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί στην ΑΕΚ να ετοιμάζονται για την φιέστα τίτλου το Σάββατο (05/05), όμως ο Κώστας Γαλανόπουλος ξεκαθάρισε πως το μυαλό όλων είναι στον τελικό.

Χθες (2/5) όλη η ΑΕΚ συγκεντρώθηκε γύρω από ένα τραπέζι και γιόρτασε. Το Σάββατο (5/5) θα γίνει η "παρέλαση" τίτλου με ανοικτό πούλμαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλο αυτό οι παίκτες της ΑΕΚ ανυπομονούν για να το ζήσουν.

Όμως το μυαλό τους είναι ήδη στον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, παρόλο που κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Όπως τόνισε όμως ο Κώστας Γαλανόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Nova, όλοι στην ομάδα θέλουν και το Κύπελλο, μετά από το πρωτάθλημα.

"Είναι δύσκολο η προσπάθεια να μείνουμε συγκεντρωμένοι, μετά από μια τέτοια επιτυχία διότι όλοι είμαστε στα ουράνια. Είμαστε όμως μεγάλη ομάδα, πρέπει να κατακτήσουμε και το κύπελλο. Γι αυτό πρέπει να σοβαρευτούμε και να συγκεντρωθούμε και να τα δώσουμε όλα για το κύπελλο".

Για όσα έχει ζήσει στην ΑΕΚ από τότε που ήταν στις Ακαδημίες μέχρι και τώρα:

"Έχω ζήσει τα πάντα σ’ αυτή την ομάδα, μέσα σε λίγα χρόνια. Δεν περίμενα να ζήσω αυτό το πρωτάθλημα, σε τόσο μικρό διάστημα. Είναι ένα όνειρο που εκπληρώνεται".

Για το ποιο ήταν το ματς κλειδί για τον τίτλο:

"Είναι το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Εκεί δείξαμε σ' όλους πως πάμε για πρωτάθλημα, πως έχουμε τα κότσια να ανατρέψουμε παιχνίδια για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Για την κουβέντα που γινόταν περί μικρού ρόστερ:

"Από την αρχή της χρονιάς ήταν για εμάς μια πρόκληση όλο αυτό που λεγόταν για μικρό ρόστερ. Σταθήκαμε όμως αντάξιοι και στους τρεις στόχους".

Για τον τελικό του κυπέλλου:

"Είμαστε δυο μεγάλες ομάδες. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να νικήσει η ομάδα που το αξίζει".΅

Σε ποιο στοιχείο υπερέχει η ΑΕΚ του ΠΑΟΚ:

"Είναι η χημεία που έχουμε μεταξύ μας. Όλα τα άτομα και όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Και δεν ξεχωρίζει κανείς. Όλοι πηγαίνουμε σαν ομάδα".

Για τον Μάνταλο:

"Είναι έτοιμος και μπορεί να το δούμε ακόμα και στον τελικό"

Για την προσπάθεια της μπασκετικής ΑΕΚ στο Final Four:

"Είναι μια φανταστική χρονιά και γι αυτούς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο γήπεδο και δίπλα στην ομάδα στο Final Four".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσα και ο Βράνιες
"Τρέλα" για το ανοικτό πούλμαν
"Ισχύει η πρόταση από το MLS για Αραούχο, έρχεται νέα απ' το Ντουμπάι"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ