ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Πάμε για την πρώτη θέση στα playoffs"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ, ύστερα απ' τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στα playoffs, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επόμενο αντίπαλο, Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα playoffs, αφού επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μπαίνοντας σε θέση οδηγού στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της Ένωσης, Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανιωνίο και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η πρώτη θέση.

Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ τόνισε για τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ και για τη συνέχεια που βρίσκει την ομάδα του κόντρα στον Πανιώνιο: "Τα playoffs είναι ένα περίεργο μίνι - πρωτάθλημα. Νομίζω όμως ότι η καλή αρχή που έκανε η ομάδα μου θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Κατά τη γνώμη μου το ματς στην Τούμπα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ακολουθεί το ματς με τον Πανιώνιο στο γήπεδό μας και πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου μας δεν θα δυσκολευτούμε να πάρουμε τη νίκη".

Πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ που ξεκινάει αυτό το μίνι πρωτάθλημα με 3 βαθμούς;

"Η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει την πολύ καλή πορεία που έκανε στον β' γύρο. Πάμε για την πρώτη θέση στα playoffs. Το ξεκίνημα στην Τούμπα είναι μόνο η αρχή. Πρέπει όμως να ακολουθήσουν κι άλλες νίκες".

Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο για να πάρει τη νίκη;

"Πρώτα απ' όλα πρέπει να σκοράρουμε γιατί ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή και κλειστή ομάδα. Είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνά της, αφού διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και ποιοτικούς ειδικά στις αντεπιθέσεις. Στο γήπεδό μας όμως θα έχουμε ευκαιρίες, θα έχουμε την κατοχή και είμαι πεπεισμένος ότι θα σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ