ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Όταν είσαι σε μια ομάδα από μικρό παιδί, είναι δύσκολο να την αποχωριστείς"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και αναφέρθηκε και στους λόγους που αποφάσισε να ανανεώσει.

Σε ανατροπή οδηγήθηκε η υπόθεση του Κώστα Γαλανόπουλου, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr. Ο Έλληνας διεθνής μέσος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/8) στα γραφεία της ΑΕΚκαι υπέγραψε τη βελτιωμένη πρόταση που του κατατέθηκε.

Η Ένωση κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον 22χρονο για τριετή επέκταση. Η πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προβλέπει απολαβές 200.000 ευρώ για τον πρώτο, για τον δεύτερο 220.000 ευρώ και για τον τρίτο 250.000 ευρώ.

Ο Γαλανόπουλος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε πως θα του ήταν πολύ δύσκολο να αποχωριστεί την ΑΕΚ, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο της όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

"Όταν είσαι σε μια ομάδα από μικρό παιδί και έχεις πετύχει τόσα όνειρα με αυτήν, είναι πολύ δύσκολο να την αποχωριστείς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα και πάνω από όλα τον κύριο Μελισσανίδη, ο οποίος με στήριξε και σε αυτήν την περίπτωση", ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός ΑΕΚ» #aekfc #aekfamily #galano_25 #aekfcseason2020_21 #preseason2020_21 #staysafe

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στιςΤρίτη, 25 Αυγούστου 2020
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ