ΑΕΚ

Φουλ για Φετφατζίδη η ΑΕΚ

Φουλ για Φετφατζίδη η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ετοιμάζει την τελική κίνησή της για τον διεθνή Ελληνα εξτρέμ, Γιάννη Φετφατζίδη. Διαβάστε πώς θα προσπαθήσει να τον δελεάσει.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει στην αποκαλούμενη και ως "Μελισσανίδειο ομάδα". Μία dream team Ελλήνων που ο πάντοτε επίμονος στην προσέγγιση του εγχώριου στοιχείου διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, θα ήθελε να βλέπει ντυμένη στα κιτρινόμαυρα.

Είναι ένας παίκτης βέβαια, για τον οποίο απαιτείται ένα μεγάλο συμβόλαιο. Αρκετά χαμηλότερο από τις τεράστιες αποδοχές που απολάμβανε στη Σαουδική Αραβία, αλλά επίσης και ιδιαίτερα υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης. Για την ΑΕΚ, συμβόλαιο για Έλληνα μεγαλύτερο από αυτό των 600.000 ευρώ το χρόνο που εξασφάλισε ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, δεν θα δοθεί. Δεν είναι δυνατόν να διαταραχθούν αρχές και ισορροπίες. Ωστόσο μπορεί να είναι κοντινό σε αυτό.

Η ΑΕΚ ετοιμάζει την τελική κίνησή της για τον Γιάννη Φετφατζίδη. Προεργασία έχει ήδη γίνει από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ο οποίος έχει μιλήσει με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και έχει ενημερωθεί για το πού θα πρέπει η Ένωση να κινηθεί, προκειμένου να υπάρξει μια βάση σοβαρής συζήτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η ΑΕΚ προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο 500.000 ευρώ ετησίως αλλά και να ενσωματώσει σε αυτό υψηλά μπόνους στόχων για την κατάκτηση εγχώριων τροπαίων και την πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ιδιαίτερα υψηλό μάλιστα για την περίπτωση επιστροφής μετά από 12 χρόνια σε γκρουπ του Champions League.

Με αυτή την πρόταση, η ΑΕΚ θα πλησιάσει αρκετά στις 700.000 ευρώ που αξιώνει η πλευρά του ποδοσφαιριστή για κάθε έτος συνεργασίας με ελληνική ομάδα. Είναι ο πρώτος στόχος των κιτρινόμαυρων για τη θέση που χήρεψε μετά την αποχώρηση του Χριστοδουλόπουλου και η Ένωση θα κάνει την υπέρβασή της για να τον αποκτήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "πάνω χέρι" η ΑΕΚ για Κάιπερς
Τουτζάρης: "Είμαστε κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Κάιπερς"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ