ΑΕΚ

Φουλ για δεκαήμερο μεταγραφών στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΤΟ PHOTOSTORY ΤΟΥ  ΝΤΕΡΜΠΙ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΤΟ PHOTOSTORY ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά το (διαφαινόμενο) φινάλε στην υπόθεση παραχώρησης του Βράνιες, η ΑΕΚ «φορτσάρει» για να κάνει δυο ή ακόμα και τρεις μεταγραφές, μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία. ΤοSport24αναλύει.

Στην ΑΕΚ έχουν πλέον μπροστά τους τρία δεδομένα. Το πρώτο είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει την μεταγραφή ενός φορ και ενός εξτρέμ, πριν από την αναχώρηση της αποστολής στις 2 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Το δεύτερο είναι πως το (διαφαινόμενο) κλείσιμο της υπόθεσης παραχώρησης του Βράνιες στην Άντερλεχτ, αφήνει κενό στις θέσεις των στόπερ. Και το τρίτο είναι πως την Πέμπτη (21/6) κυκλοφορούν τα εισιτήρια Διαρκείας και απαιτούνται κινήσεις ενίσχυσης, προκειμένου να «ζεσταθεί» ο κόσμος και οι πωλήσεις.

Με βάση αυτά τα τρία δεδομένα, στην ΑΕΚ πλέον είναι υποχρεωμένοι να «τρέξουν» προκειμένου να ολοκληρώσουν μεταγραφικές κινήσεις. Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν είναι στις 28 Ιουνίου και τέσσερις μέρες μετά, η ομάδα αναχωρεί για την Πολωνία. Ο στόχος είναι, να έχουν κλείσει μέχρι τότε τουλάχιστον δυο μεταγραφές. Με προοπτική ακόμα και για τρεις.

Στην ΑΕΚ δεδομένα θέλουν έναν φορ, έναν εξτρέμ και πλέον έναν στόπερ. Προτεραιότητες, πλέον, δεν μπορούν να υπάρχουν. Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει και τις τρεις υποθέσεις. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Επομένως θα «κτυπήσει» και στα τρία ταμπλό. Ακόμα και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, είναι πιθανό να κλείσει μια κίνηση.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Το σίγουρο είναι πως στην ΑΕΚ θέλουν να ακολουθήσουν και πάλι την περσινή συνταγή, ακόμα και αν φαίνεται πως έχουν χάσει λίγο χρόνο. Το περασμένο καλοκαίρι, η Ένωση κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία, είχε κλείσει το 80% του ρόστερ της. Με τέσσερις μεταγραφές (Κλωναρίδης, Λιβάγια, Τσόσιτς, Τρίστασον) να καταφτάνουν στο Κίελτσε, κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας εκεί. Όμως οι προσθήκες που έγιναν τον Αύγουστο ήταν μόλις δυο. Ο Αραούχο και ο Κονέ.

Τα ίδια βήματα θέλουν να ακολουθήσουν και φέτος στην ΑΕΚ. Σκοπεύουν μέχρι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να έχουν κλείσει τις μεταγραφές του φορ, του εξτρέμ και του κεντρικού αμυντικού. Και από εκεί και πέρα, ανάλογα και με την αξιολόγηση του υλικού που θα κάνει ο Ουζουνίδης στο Κιέλτσε, να παρθούν αποφάσεις για περαιτέρω κινήσεις ενίσχυσης. Όπως για παράδειγμα στις θέσεις των χαφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ