ΑΕΚ

Φοβερός Τσιγκρίνσκι, πήγε στη Λεωφόρο για να "κατασκοπεύσει" τον ΠΑΟΚ!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Τσιγκρίνσκι EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, δεδομένου ότι είχε μείνει εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με την Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή, πήγε στη Λεωφόρο και παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ένας θεατής που ίσως ουδείς περίμενε ότι θα βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ εθεάθη την περασμένη Κυριακή στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Ο λόγος για τον Ουκρανό αμυντικό της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος προληπτικά ήταν εκτός αποστολής από το παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων" στην Κέρκυρα.

Ο έμπειρος στόπερ εθεάθη στα επίσημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με το νέο ξυρισμένο λουκ του, και παρακολούθησε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0.

Ο λόγος που ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θέλησε να βρεθεί στην Λεωφόρο είχε να κάνει με το ότι ήθελε να δει από κοντά τον ΠΑΟΚ και να τον "κατασκοπεύσει" ενόψει του τελικού της 12ης Μαΐου που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουκρανός αμυντικός με την κίνηση του αυτή έδειξε ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και ήθελε μόλις λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση των δυο ομάδων να έχει μια επιπλέον εικόνα για τον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ, πόσο μάλλον κόντρα σε έναν αντίπαλο αρκετά υπολογίσιμο όπως ο Παναθηναϊκός.

Ο Τσιγκρίνσκι μάλιστα κάθισε αρκετά "χαμηλά" στις θέσεις των επισήμων, ενώ υπήρξαν και φίλοι του Τριφυλλιού που τον αναγνώρισαν κατά την είσοδο αλλά και την αποχώρησή του από την Λεωφόρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ