ΑΕΚ

Φούντας: "Μας αδίκησε ο διαιτητής"

Φούντας: "Μας αδίκησε ο διαιτητής"
Κατσικοκέρης INTIME SPORTS

Ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε λόγο για αδικία της ΑΕΚ από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Κατσικοκέρης: "Ήθελα να δώσω περισσότερα"

"Προσπαθήσαμε πολύ, στο 100%, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά μας αδίκησε η διαιτησία και πρέπει να σοβαρευτούμε λιγάκι.

Μας αδίκησε σε κάποιες κάρτες που πήραμε και δεν υπήρχαν, σε κάποια φάουλ που δόθηκαν και δεν ήταν και σε κάποια φάουλ που θα έπρεπε να μας έχουν δοθεί", είπε ο Φούντας.

Από την πλευρά του ο Νίκος Κατσικοκέρης, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την ΑΕΚ, τόνισε: "Σίγουρα περίμενα καλύτερη απόδοση από εμένα, αλλά πιστεύω όλα τα παιδιά κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Πιστεύω ότι αυτό φάνηκε, παλέψαμε αν και μείναμε με δέκα παίκτες.

Προσωπικά θα ήθελα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Έτρεξα όσο μπορούσα, αλλά υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που και η Ξάνθη ήταν πολύ καλή, είχε την κατοχή της μπάλας.

Εμείς προσπαθήσαμε να το σπάσουμε αυτό. Δημιουργήσαμε και εμείς ευκαιρίες, όμως δεχθήκαμε το γκολ, μείναμε και με δέκα παίκτες και μετά ήμασταν σε δύσκολη θέση. Πιστεύω ότι δώσαμε το 100%, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Σίγουρα επηρέασε και το ότι δεν καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ