Φιλικό με την Εθνική Προσφύγων η ΑΕΚ

Φιλικό με την Εθνική Προσφύγων η ΑΕΚ

Στις 13 Μαρτίου η ΑΕΚ δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της, καθώς υποδέχεται στα Σπάτα σε φιλική αναμέτρηση αλληλεγγύης προσφυγόπουλα.

Η ΑΕΚ πολλές φορές έχει αποδείξει πως ξέρει να μπαίνει μπροστά και να παίρνει πρωτοβουλίες που αφορούν κινήσεις πέρα και έξω από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια. Που ακουμπούν ζητήματα αλληλεγγύης και προσφυγιάς.

 Και η επόμενη ανάλογη κίνηση της ΑΕΚ, αφορά ένα σπουδαίο φιλικό αλληλεγγύης. Την προσεχή Δευτέρα 13 Μάρτη, τα κιτρινόμαυρα τμήματα υποδομής, θα υποδεχθούν, θα φιλοξενήσουν και θα παίξουν μπάλα, με την εθνική ομάδα των προσφύγων, στο προπονητικό των Σπάτων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"13 Μαρτίου: Φιλικό αλληλεγγύης! Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Εθνική Ομάδα Προσφύγων!  

Σε μια κίνηση ανάδειξης της αλληλεγγύης και της αρμονικής συνύπαρξης μέσα από τη δύναμη του αθλητισμού, οι Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνουν τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 φιλικό αγώνα με ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Προσφύγων, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Eλλάδος και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα θα φιλοξενηθεί στις 13 Μαρτίου και ώρα 17:00 ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αλληλεγγύης. Oι μικτές ακαδημίες της ΑΕΚ (με ποδοσφαιριστές 16-20 ετών) αναμετρώνται με την Εθνική Ομάδα Προσφύγων από τα Κέντρα Φιλοξενίας στο Σχιστό και τον Ελαιώνα.

Η Εθνική Ομάδα Προσφύγων αποτελεί πρωτοβουλία των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού Πύρρος Δήμας, στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων που υλοποιούν οι δυο φορείς στα Κέντρα Φιλοξενίας με σκοπό την αποφόρτιση και εκγύμναση νέων προσφύγων και μεταναστών.

Ο αγώνας αλληλεγγύης αποτελεί μέρος των δράσεων έμπρακτης προσφοράς στους πρόσφυγες της ΠΑΕ ΑΕΚ και συνέχεια της δωρεάς αθλητικού υλικού στην Εθνική ομάδα Προσφύγων.

Ο αγώνας διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο πλαίσιο των δράσεών της για την ενδυνάμωση και ένταξη των προσφύγων στην τοπική κοινότητα.

Τον φιλικό αγώνα αλληλεγγύης στα Σπάτα θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και Μεταναστευτικής πολιτικής.  Είμαστε μαζί με τους πρόσφυγες #WithRefugees

Ενώνουμε τη φωνή μας στο WithRefugees.org"

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24