ΑΕΚ

"Φεύγει από την ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΝΟΡ ΤΡΟΙΣΤΑΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Μαϊστόροβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ κατά το σουηδικό δίκτυο SVT. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Προ ημερών η Daily Mirror φιλοξένησε ρεπορτάζ με βάση το οποίο ο πανίσχυρος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες πρόσφερε στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Γουλβς. Το σουηδικό δίκτυο "SVT Sport" επικοινώνησε προ ημερών με τον Μαϊστόροβιτς, ζητώντας του να απαντήσει στο σενάριο.

Εκείνος επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς πως συναντήθηκε με τον Μέντες, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το αντικείμενο του ραντεβού, ενώ δήλωσε προσηλωμένος στο πρότζεκτ της ΑΕΚ. Το ίδιο δίκτυο φιλοξενεί ρεπορτάζ το Σάββατο (2/9), στο οποίο ξεκαθαρίζεται ότι ο Μαϊστόροβιτς αποχωρεί άμεσα από την ΑΕΚ.

"Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, φεύγει άμεσα από την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SVT Sport δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του. Είχε μια σύντομη, αλλά επιτυχημένη θητεία στην ελληνική ομάδα, που κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και συμμετέχει στο Europa League.

Ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής επέλεξε να αποχωρήσει από την Ελλάδα για μια νέα... αποστολή" επισημαίνεται στο κείμενο του SVT. Αναφορά γίνεται εκ νέου στη σχέση του με τον Ζόρζε Μέντες, για τον οποίο προ ημερών ο Μαϊστόροβιτς είχε αρκεστεί να πει ότι "έχω καλή σχέση με το γραφείο του".

Το συμβόλαιο του Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ έχει λήξει από τις 31 Αυγούστου, αλλά δεν έχει ανανεωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokonissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ