"Φεύγει από την ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς"

Μαϊστόροβιτς

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ κατά το σουηδικό δίκτυο SVT. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Προ ημερών η Daily Mirror φιλοξένησε ρεπορτάζ με βάση το οποίο ο πανίσχυρος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες πρόσφερε στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Γουλβς. Το σουηδικό δίκτυο "SVT Sport" επικοινώνησε προ ημερών με τον Μαϊστόροβιτς, ζητώντας του να απαντήσει στο σενάριο.

Εκείνος επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς πως συναντήθηκε με τον Μέντες, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το αντικείμενο του ραντεβού, ενώ δήλωσε προσηλωμένος στο πρότζεκτ της ΑΕΚ. Το ίδιο δίκτυο φιλοξενεί ρεπορτάζ το Σάββατο (2/9), στο οποίο ξεκαθαρίζεται ότι ο Μαϊστόροβιτς αποχωρεί άμεσα από την ΑΕΚ.

"Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, φεύγει άμεσα από την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SVT Sport δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του. Είχε μια σύντομη, αλλά επιτυχημένη θητεία στην ελληνική ομάδα, που κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και συμμετέχει στο Europa League.

Ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής επέλεξε να αποχωρήσει από την Ελλάδα για μια νέα... αποστολή" επισημαίνεται στο κείμενο του SVT. Αναφορά γίνεται εκ νέου στη σχέση του με τον Ζόρζε Μέντες, για τον οποίο προ ημερών ο Μαϊστόροβιτς είχε αρκεστεί να πει ότι "έχω καλή σχέση με το γραφείο του".

Το συμβόλαιο του Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ έχει λήξει από τις 31 Αυγούστου, αλλά δεν έχει ανανεωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Daily Mirror: "Θέλει Μαϊστόροβιτς στη Γουλβς ο Ζόρζε Μέντες"
Μαϊστόροβιτς: "Αυτός είναι ο στόχος μου για την ΑΕΚ..."

Photo credits: Eurokonissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24