ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Μπάγερν: ευρωπαϊκό ντεμπούτο για Μπογέ

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Μπάγερν: ευρωπαϊκό ντεμπούτο για Μπογέ
EUROKINISSI

Με τον Μπογέ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και τον Οικονόμου παρόντα η αποστολή της ΑΕΚ για αυριανό (23/10 - 19.55) ματς με την Μπάγερν.

Μπορεί ο Μάρκο Λιβάγια να παραμένει τιμωρημένος, ωστόσο για το αυριανό (23/10-19.55) παιχνίδι με την Μπάγερν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του σε ευρωπαϊκό ματς, τον Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντινός βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Και είναι το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ .

Επίσης, ο Μάριος Οικονόμου προπονήθηκε και σήμερα (22/10) κανονικά και ο Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Έρικ Μοράν, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο ματς με τον Απόλλωνα, αλλά και ο Λόπες που είναι τραυματίας και τιμωρημένος, όπως και ο Αλμπάνης που επίσης είναι τραυματίας και εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Μπάγερν: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Άλεφ, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ