ΑΕΚ

Εβδομάδα εκκαθαρίσεων στην ΑΕΚ

Εβδομάδα εκκαθαρίσεων στην ΑΕΚ
Χιμένεθ INTIME SPORTS

Η αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει την Κυριακή στην Ελλάδα και ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνάντηση που θα έχει με τον Σταύρο Αδαμίδη θα κάνει τις εισηγήσεις του για τους παίκτες που δεν υπολογίζει.

Ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τελευταίο φιλικό με την Ραντ, προανήγγειλε πως θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη, έτσι ώστε να παρθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα.

Αυτές θα έχουν να κάνουν με το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ από εδώ και πέρα, το οποίο, λογικά, θα συνδυάζεται με τις πωλήσεις και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Χιμένεθ.

Μετά από δυο εβδομάδες οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ επιστρέφουν στην Ελλάδα, έχοντας στις βαλίτσες τους πολλές ώρες κούρασης και σκληρής δουλειάς η οποία θα φανεί κατά την διάρκεια της σεζόν.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι πολλές και έχουν να κάνουν με τους παίκτες που γίνεται προσπάθεια να παραχωρηθούν, εκείνους που αν έρθει πρόταση θα αποχωρήσουν και φυσικά την επιστροφή του Ντιόπ και του Μίτσελ.

Οι τρεις σίγουροι και οι δυο "θησαυροί"

Μέχρι στιγμής τρεις παίκτες φαίνεται ότι βρίσκονται στη μαύρη λίστα του Ισπανού τεχνικού και τα ονόματα τους δεν προκαλούν σε κανένα έκπληξη. Μιλάμε φυσικά για τους Γκερέιρο, Λεονάρντο, αλλά και τον Νέιθαν Μπερνς που δεν έδειξε πολλά πράγματα στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές σε παλαιότερα ρεπορτάζ γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μία καλή πρόταση για τον Σάββα Γκέντσογλου, ενώ σε περίπτωση που έρθει ικανοποιητική πρόταση και για τον Γρηγόρη Μάκο, τότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Κλείνοντας να πούμε πως στο ραντεβού του Χιμένεθ με τον Αδαμίδη θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντιόπ, αφού η υπομονή του Ισπανού έχει εξαντληθεί, ενώ στην Ένωση περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο Μίτσελ έτσι ώστε να κινηθούν για την απόκτηση του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ