ΑΕΚ

"Έτσι τους θέλω"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ποιες ήταν οι μεταγραφικές αξιώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη πριν τον τραυματισμό του Λούκας Μπογέ και πως ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω του Αργεντινού; Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η περαιτέρω ενίσχυση της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του Αυγούστου ήταν προαποφασισμένη. Δεδομένα λοιπόν, ο αγώνας της Τρίτης θα έπαιζε ούτως ή άλλως το ρόλο του όσον αφορά στη στόχευση και στις επιλογές, καθώς ενδεχόμενη πρόκριση, επισφραγίζει την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας σε ομίλους διοργάνωσης. Για τα στοιχεία πάντως, σε δύο συγκεκριμένες θέσεις που έχει εντοπίσει ελλείμματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ξεκάθαρος!

"Ένας εξτρέμ με ικανότητα να παίζει και στη γραμμή, να έχει σε υψηλό επίπεδο το ένας με έναν, να διακρίνεται για την ικανότητά του στη δημιουργία και στο γκολ". Εν ολίγοις ένας παίκτης πτέρυγας με διαφορετικά στοιχεία από όλους τους υπάρχοντες μεσοεπιθετικούς της ΑΕΚ, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις εναλλάσσονται σε αρμοδιότητες που δεν είναι απόλυτα ταιριαστές με τα χαρακτηριστικά τους.

Όσον αφορά στον μέσο που πρέπει να αποκτηθεί, ο Ουζουνίδης ήταν και πάλι ξεκάθαρος στα θέλω του, όταν τα μετέφερε στον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Ένας που να μπορεί να καλύψει και τον Σιμόες, όταν δεν θα είναι διαθέσιμος". Ο προπονητής πιστεύει ότι για όλους τους βασικούς ρόλους της ενδεκάδας, θα βρει την εναλλακτική λύση σε περίπτωση απώλειας, έστω και με μία τρόπον τινά αλχημεία.

Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τον Πορτογάλο. Ο προπονητής είναι της άποψης ότι εφόσον ο εκ των αρχηγών της ομάδας απουσιάσει, δεν υπάρχει παίκτης στο ρόστερ με την απαιτούμενη επάρκεια και τα συγκεκριμένα στοιχεία που απαιτούνται για να ανταποκριθεί στον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει ο Σιμόες.

Ασφαλώς η κατάσταση περιπλέχτηκε σημαντικά λόγω της ατυχίας με τον Μπογέ. Ο Αργεντινός δεν είναι καθαρός εξτρέμ, όμως μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες, όπως σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Η ΑΕΚ πρέπει να περιμένει για να διαπιστώσει αν ο 22χρονος επιθετικός θα ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα των κοιλιακών προσαγωγών, ή αν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα σημάνει συναγερμός με στόχο να αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης για τη γραμμή κρούσης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλχημιστής και στην ΑΕΚ
Ο Μπογέ έστειλε μήνυμα
Πάει ξανά ΟΑΚΑ η ΑΕΚ
"Φεύγουν" τα εισιτήρια για Σέλτικ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ