ΑΕΚ

Έτσι έκλεισε το κεφάλαιο Καμαρά για την ΑΕΚ

Έτσι έκλεισε το κεφάλαιο Καμαρά για την ΑΕΚ

Μία από τις βασικές επιλογές της ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της επίθεσης ήταν ο Αμπντούλ Καμαρά, της γαλλικής Γκινγκάμπ. Ο σοβαρός του τραυματισμός, ωστόσο, υποχρεώνει την Ένωση να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Μόλις 13 ημέρες πριν, στις 2 Δεκεμβρίου, άνθρωπος της ΑΕΚ ταξίδεψε στη Γαλλία προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε μία από τις βασικές επιλογές της ομάδας για το αριστερό φτερό της επίθεσής της. Πρόκειται για τον Αμπντούλ Καμαρά, της γαλλικής Γκινγκάμπ.

Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ, είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13, με τη μορφή δανεισμού από τη Σοσό, όταν "έγραψε" συνολικά 16 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και playoffs, σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Μάλιστα είχε σκοράρει κατά του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι της Τούμπας (17/3/2013) στο οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 (άνοιξε το σκορ στο 58’) ενώ είχε σκοράρει και στο ματς με τον Άρη στο "Κλέανθης Βικελίδης", δύο εβδομάδες νωρίτερα, κάνοντας το 1-2, στο ντέρμπι που έληξε εν τέλει ισόπαλο 2-2.

Άνθρωπος της ΑΕΚ λοιπόν τον παρακολούθησε στο εκτός έδρας ματς (2/12)με την Τρουά, στο οποίο ωστόσο ο Καμαρά αγωνίστηκε για μόλις τέσσερα λεπτά ως αλλαγή. Γιατί; Διότι τραυματίστηκε και σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, υπέστη ρήξη χιαστού. Αυτομάτως ο εξτρέμ από τη Γουϊνέα βγήκε από τη λίστα του Δικεφάλου.

Ο Καμαρά στην καριέρα του έχει περιπλανηθεί αρκετά καθώς έχει περάσει από Ρεν, Σοσό, ΠΑΟΚ, Μαγιόρκα, Ανζέρ, Ντέρμπι και Γκινγκάμπ. Φέτος, μέτρησε 14 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα της Γαλλίας (Σαμπιονά).

Photo Credits: En Avant de Guingamp Twitter

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ