ΑΕΚ

"Έτοιμος για εθνική Κροατίας ο Λιβάγια"

ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "tportal.hr", ο Μάρκο Λιβάγια είναι μεταξύ των υποψηφίων για να κληθούν στην εθνική Κροατίας για το φιλικό με την Πορτογαλία (06/09) και την πρεμιέρα του Nations League με την Ισπανία (11/09).

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Μάρκο Λιβάγια με τη φανέλα της ΑΕΚ έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Ένωση να αρνείται πρόταση ύψους 8.000.000 ευρώ από ιταλική ομάδα. Την ίδια ώρα, ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στα... ραντάρ του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνει σε μία νέα εποχή μετά την απόσυρση των Ντάνιελ Σούμπασιτς, Μάριο Μάντζουκιτς και Βέντραν Τσόρλουκα. Παράλληλα, ο τραυματισμός του Αντρέι Κράμαριτς δημιουργεί ένα κενό στην επιθετική γραμμή, το οποίο δεν αποκλείεται να καλύψει ο Λιβάγια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κροατικής ιστοσελίδας " tportal.hr" είναι μεταξύ των υποψηφίων για να κληθούν στην αποστολή για το φιλικό με την Πορτογαλία (06/09) και την πρεμιέρα του Nations League με την Ισπανία (11/09). Εκτός από τον επιθετικό της ΑΕΚ, στη λίστα του Ντάλιτς βρίσκεται στο ο Ιβάν Σαντίνι, ο οποίος αγωνίζεται στην Άντερλεχτ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λιβάγια είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να αποτελέσει μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιβάγια είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την Ανδρών. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσει αυτή η ώρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ