ΑΕΚ

"Ετοιμοπόλεμος" ο Αραούχο στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κανονικά προπονήθηκε ο Αραούχο και βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο (1/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Χιμένεθ άφησε εκτός τον Μοράν

Μέχρι και τη σημερινή (31/3) τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Μανόλο Χιμένεθ την είχε την… ελαφριά αγωνία του για τον Σέρχιο Αραούχο. Όμως ο Αργεντινός φορ δούλεψε σε φουλ ρυθμούς και έδειξε ετοιμοπόλεμος για το αυριανό (1/4) ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Χιμένεθ πήρε κανονικά στην αποστολή τον Αραούχο και θα τον έχει και στην βασική ενδεκάδα. Κατά τα άλλα, ο Ισπανός τεχνικός πήρε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι για να παίξουν, πλην του Μοράν. Η απογοητευτική εικόνα του Ισπανού χαφ και στα φιλικά κατά την διάρκεια της διακοπής, υποχρέωσαν τον Χιμένεθ, να τον αφήσει εκτός των επιλογών του. Άλλωστε πλέον είναι και πάλι διαθέσιμος και ο Κονέ, που επίσης ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκτός από το ντέρμπι μένει τιμωρημένος Λιβάγια, αλλά και ο Τσόσιτς με τον Μάνταλο και τον Γιόχανσον, που ακόμα δεν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Παρότι πλέον και ο Σέρβος και ο αρχηγός, ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Κονέ, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ