ΑΕΚ

Ετοιμοπόλεμοι Αραούχο και Κονέ στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κονέ, Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ μπήκαν τη Δευτέρα (26/3) ο Αραούχο και ο Κονέ. Μετά το Πάσχα θα μπει σε φουλ ρυθμούς ο Τσόσιτς.

Η επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ, μετά το σχεδόν τριήμερο ρεπό, όχι μόνο συνοδεύτηκε από την είδηση περί (πιθανότατης) επανέναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και από εξαιρετικά μαντάτα από το ιατρικό δελτίο.

Ο Σέρχιο Αραούχο, που ήδη από την Παρασκευή (23/3) είχε ανεβάσει στροφές, αλλά και ο Παναγιώτης Κονέ, που καθ’ όλη την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας έκανε ατομική προπόνηση, μπήκαν ήδη από σήμερα (26/3) σε φουλ ρυθμούς δουλειάς.

Κάτι που σημαίνει πως θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί την Κυριακή (1/4) στο ΟΑΚΑ. Επίσης σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό, είναι και το γεγονός πως ο Ούρος Τσόσιτς ανέβασε σήμερα ρυθμούς. Και πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος.

Αυτό σημαίνει πως πλέον ο Σέρβος στόπερ, έχει μπει στην τελική ευθεία, για να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Κάτι που σημαίνει πως αμέσως μετά το Πάσχα, θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Χιμένεθ, καθώς θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ