ΑΕΚ

Ετοιμάζονται οι οπαδοί της ΑΕΚ για Βουδαπέστη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ετοιμάζουν εκδρομές για την Βουδαπέστη για το πρώτο ματς με την Βίντι την Τετάρτη (22/8). Οι τιμές των εισιτηρίων και οι οδηγίες της ΠΑΕ

Για ταξίδι στην Βουδαπέστη ετοιμάζονται οι οπαδοί της ΑΕΚ, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της Ένωσης στην πρώτη «μάχη» με την Βίντι την Τετάρτη 22 Αυγούστου. Ήδη οργανώνονται εκδρομές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την κεντρική Ευρώπη αλλά και την Γερμανία.

Μάλιστα η ΠΑΕ έδωσε σήμερα Παρασκευή (17/8) οδηγίες προς τους ενδιαφερόμενους για το ταξίδι στην Βουδαπέστη, με τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Vidi - AEK (Τετάρτη 22 Αυγούστου, 21:00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο των play-off του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου site μας, www.aekfc.gr, από τώρα έως και τη Δευτέρα 20/08 στις 13:00.

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 16 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να αναγράψει για κάθε εισιτήριο με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ τα εξής δεδομένα ανά αγοραστή:

ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο τόπος παραλαβής των εισιτηρίων στη Βουδαπέστη (ξενοδοχείο και ώρες διάθεσης των αγορασμένων εισιτηρίων) θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση. Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω, δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί από την Αστυνομία και τη Αθλητικές Αρχές της Ουγγαρίας».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ