ΑΕΚ

Ετοιμάζονται για "πόλεμο" εισιτηρίων στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και στην ΑΕΚ προετοιμάζονται προκειμένου να έχουν ένα έτοιμο πλάνο για τα "μαγικά" χαρτάκια του τελικού.

Το γεγονός πως ο τελικός του κυπέλλου θα διεξαχθεί σύμφωνα με την ΕΠΟ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δεν μειώνει ούτε κατ’ ελάχιστο την «δίψα» του κόσμου της ΑΕΚ να δώσει το παρών. Ήδη άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας, δεν σταματούν από την πρώτη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η έδρα του τελικού, να απαντούν σε ερωτήσεις οπαδών για τα εισιτήρια.

Η ΑΕΚ, όπως άλλωστε και ο ΠΑΟΚ, δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα από την ΕΠΟ, ούτε καν για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα παραλάβει κάθε ομάδα. Ούτε φυσικά και τιμές και άλλα… συναφή.

Ωστόσο στην ΑΕΚ ήδη καταστρώνουν ένα πλάνο, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν μια τέτοια διαχείριση, ώστε στο μέτρο του δυνατού να εξυπηρετηθούν και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και οι οργανωμένοι οπαδοί αλλά και τα κλαμπ του Βόλου και γενικώς της Θεσσαλίας.

Στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι, μόλις υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην διάθεση των εισιτηρίων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ