ΑΕΚ

Ες αύριο τα σπουδαία με Λέσκοτ

Ες αύριο τα σπουδαία με Λέσκοτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνεχείς επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Τζολέον Λέσκοτ. Την Τετάρτη (23/11) θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον του παίκτη. Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ακόμα και αυτό του "διαζυγίου".

Η υπόθεση Λέσκοτ στην ΑΕΚ έμπλεξε πολύ. Και δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει, πριν την αυριανή (23/11) μέρα. Το θέμα βεβαίως θα μπορούσε να είχε κλείσει ήδη από σήμερα (22/11), καθώς από το πρωί υπάρχουν συνεχείς επαφές και του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον ίδιο τον Άγγλο στόπερ αλλά και των ανθρώπων της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Όμως οι τάσεις φυγής που δεδομένα είχε ο Λέσκοτ, μέσα στην μέρα έγιναν άγνοια περί του θέματος από την πλευρά του. Ενώ η διάθεση που αρχικά υπήρχε από την ΑΕΚ να κλείσει το θέμα χωρίς να δοθεί συνέχεια, μετατράπηκε σε τάση να φτάσει το θέμα στα άκρα. Ακόμα και σε διαζύγιο.

Μέχρι και αργά το βράδυ οι δυο πλευρές ήταν σε ανοικτή γραμμή. Όμως οι οριστικές εξελίξεις στο ζήτημα, έχουν μετατεθεί για αύριο (23/11). Μ’ όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Λέσκοτ στην ΑΕΚ, να είναι ανοικτά. Το διαζύγιο είναι πάνω στο τραπέζι.

Ωστόσο έτσι κι αλλιώς ακόμα και αυτό, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Και δεν αποκλείεται τελικά να βρεθεί ακόμα και συμβιβαστική λύση, χωρίς να φτάσει το θέμα στα άκρα. Κάτι πάντως, που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι τάσεις φυγής του Λέσκοτ και η προτεραιότητα για χαφ
Γκάζια Μελισσανίδη στους παίκτες
Οριστικά χωρίς έξι με Πλατανιά
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ