ΑΕΚ

Έρχεται περίεργος Γενάρης για την ΑΕΚ

Έρχεται περίεργος Γενάρης για την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός από αφίξεις, στην ΑΕΚ αναμένονται και αποχωρήσεις και ενδεχομένως και παραχωρήσεις, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς έχει βρεθεί μπροστά σε μια σημαντική για το μέλλον της καμπή, Ψάχνει να βρει ξανά τον δρόμο της. Και αυτή η διαδικασία συμπίπτει με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αλλά δεν πρόκειται να συνδεθεί μόνο με την ενίσχυση του ρόστερ.

Είναι ήδη εμφανές και όσο πλησιάζει ο Γενάρης θα γίνεται ακόμα περισσότερο, πως θα υπάρξει και αποχωρήσεις αλλά ενδεχομένως και παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Διαδικασία που ανάλογα με την μορφή που θα πάρει, είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Και αυτό, διότι ενδεχομένως να προκύψουν ανάγκες ενίσχυσης, που αυτή την στιγμή δεν φαίνονται. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ "ΠΑΛΙΟΥ"

Ήδη το πρώτο δεδομένο που έχει προκύψει, είναι το επικείμενο διαζύγιο με τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ζοζέ Μοράις, ενώ και ο ίδιος ο εξτρέμ της ΑΕΚ, δεν θέλει να παραμείνει, από την στιγμή που δεν πρόκειται να παίζει. Αυτό σημαίνει πως επίκειται διαζύγιο μ’ έναν από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας, καθώς ο Πλατέλλας φορά τα κιτρινόμαυρα από τον Αύγουστο του 2013.

ΟΙ "ΣΕΙΡΗΝΕΣ" ΓΙΑ ΒΑΡΓΚΑΣ

Όσο πλησιάζει ο Γενάρης, τόσο φουντώνουν τα σενάρια από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, για το μέλλον του Ρόναλντ Βάργκας. Το συμβόλαιο του Βενεζουελάνου τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Στην ΑΕΚ δεν έχουν καν ακόμα αποφασίσει, αν θα προχωρήσουν σε πρόταση για την ανανέωση του. Ωστόσο αν το ενδιαφέρον από ομάδες της Λατινικής Αμερικής, μετατραπεί τώρα τον Γενάρη σε επίσημη πρόταση, πολύ δύσκολα θα υπάρξει άρνηση από την πλευρά της Ένωσης.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΑΒΙΔΗ

Ένα από τα περίπλοκα ζητήματα στην ΑΕΚ, εδώ και αρκετό καιρό, είναι αυτό του Χρήστου Αραβίδη. Το συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού, επίσης ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, όπως και του Βάργκας. Απόφαση για τον τρόπο που θα το διαχειριστεί η ΑΕΚ, ακόμα δεν υπάρχει, καθώς θεωρείται πολύ νωρίς. Όμως έχουν συμβεί γεγονότα τους τελευταίους τρεις μήνες, που ίσως επηρεάσουν και την τελική απόφαση της Ένωσης επί του θέματος, αλλά και τις σκέψεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ουδείς δηλαδή μπορεί να προβλέψει τι πρόκειται να γίνει, αν φτάσει τον Γενάρη στα χέρια του Αραβίδη, μια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Ο ΓΕΝΑΡΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΧΑΡΤ

Στις τελευταίες μέρες της περσινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ απέκτησε τον Τόμας Πέκχαρτ. Με βάση την προσφορά του Τσέχου φορ μέχρι τώρα, στην Ένωση ενδεχομένως θα ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν ήδη από τις πρώτες μέρες του φετινού Γενάρη. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα είναι τόσο απλό. Το σίγουρο είναι πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, το ενδεχόμενο να γίνουν προσπάθειες για ένα διαζύγιο με τον Πέκχαρτ.

Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ

Για την ΑΕΚ ο Άνταμ Τζανετόπουλος, αποτελεί μια επένδυση. Φάνηκε από την προ μηνών ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως στην φετινή σεζόν δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής σε ματς πρωταθλήματος. Και είναι δεν φαίνεται ο Μοράις να τον υπολογίζει μέσα στο πλάνο του. Επομένως είναι σχεδόν μονόδρομος, να βρεθεί μια ομάδα στην οποία ο Τζανετόπουλος θα παραχωρηθεί άμεσα με την μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο «ψημένος» το καλοκαίρι στην ΑΕΚ.

Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΞΗΣ

Εκτός από τον Πλατέλλα ή τον Πέκχαρτ ή τον Τζανετόπουλο ή ακόμα και τον Βάργκας ή τον Αραβίδη ή και τον Ζόριτς που δεν υπολογίζεται έτσι κι αλλιώς, ουδείς μπορεί να αποκλείσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μιας έκπληξης ως προς τις αποχωρήσεις. Ειδικά αν προκύψει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό και ειδικά αν είναι για παίκτη, που το συμβόλαιο του τελειώνει στο τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Moράις: "Δεν νιώθω πίεση"
Γραπτό τεστ θέσεων από τον Μοράις στους παίκτες της ΑΕΚ
Προς "διαζύγιο" με Πλατέλλα η ΑΕΚ
Στην αποστολή Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας
Χριστούγεννα με… μεταγραφή
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ