ΑΕΚ

Επτάδα για τεστ και απουσίες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ουκ ολίγα... ζητήματα, η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Κίελτσε καθώς μόλις οι 18 από τους 30 παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Χιμένεθ προπονήθηκαν την Τετάρτη. (VIDEOS)

Συνολικά η αποστολή της ΑΕΚ εδώ στην Πολωνία, έχει φτάσει τους 30 ποδοσφαιριστές. Και το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης, ακολούθησαν μόλις 15 παίκτες, συν τρεις τερματοφύλακες. Κάτι που σημαίνει πως υπήρχαν μια σειρά από ζητήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Όχι απαραιτήτως όλα αρνητικά. Για παράδειγμα, οι τρεις μεταγραφές (Λιβάγια, Τσόσιτς, Τρίστασον) που ενσωματώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και οι διεθνείς (Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Γιόχανσον) συν τον Αλμέιδα, που δεν μπήκαν από την αρχή στο κανονικό πρόγραμμα εδώ στο Κίελτσε, έκαναν πρώτα κάποια τεστ στο γυμναστήριο και μετά εμφανίστηκαν στο γήπεδο μόνο για τρέξιμο.

Όσο για τους τραυματίες, ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, μαζί με μπάλα. Ενώ μόλις ολοκλήρωσε και πριν φύγει για το γυμναστήριο, είχε ένα τετ α τετ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Επίσης ατομικό έκαναν αλλά με λιγότερη μπάλα, ο Πατίτο και ο Μεληκιώτης.

Ο Σιμόες και πάλι ήρθε στο γήπεδο, μόνο για περπάτημα και ξεμούδιασμα. Άλλωστε περιμένει σε λίγες ώρες να κάνει την μαγνητική τομογραφία για να φανεί ο βαθμός της θλάσης του.

Στην αναμονή για τον Τσιγκρίνσκι

Ο μοναδικός που δεν εμφανίστηκε καθόλου στο γήπεδο, είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ αποχώρησε από την χθεσινή (11/7) προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Και σήμερα θα φανεί αν όντως πρόλαβε τα χειρότερα και βγήκε από το γήπεδο για προληπτικούς λόγους ή τίθεται ζήτημα ζημιάς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ