ΑΕΚ

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Μάνταλο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πέτρος Μάνταλος έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και την Τρίτη θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου.

Οι φόβοι που υπήρχαν από την πρώτη στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος έπεσε στο χορτάρι στο ματς με τον Πανιώνιο, επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς και από τις εξετάσεις. Τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ΑΕΚ, έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Μάνταλος την Τρίτη (31/10) θα μπει στο χειρουργείο και μέχρι να γίνει και να ολοκληρωθεί η επέμβαση, δεν μπορεί να γίνει ακριβής πρόβλεψη για το διάστημα της απουσίας. Όμως είναι δεδομένο πως θα λείψει ο αρχηγός της ΑΕΚ, για σημαντικό χρονικό διάστημα, τόσο από τις υποχρεώσεις της Ενωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο και από τα μπαράζ της Εθνικής με την Κροατία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ