ΑΕΚ

Επιστροφή Ζήκου, μαζί με Σαμαρά

Επιστροφή Ζήκου, μαζί με Σαμαρά
EUROKINISSI SPORTS

Πλήρης αναδιοργάνωση στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, με τους Άκη Ζήκο και Γιάννη Σαμαρά να παίρνουν τα... κλειδιά των ακαδημιών της Ένωσης.

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αφού δεν εμφανιζόταν ικανοποιημένος το τελευταίο διάστημα με την εικόνα τους. Έτσι, όπως αποκαλύπτει η "Live Sport", ο "Τίγρης" έχει επιλέξει τον Άκη Ζήκο ως επικεφαλής της νέας προσπάθειας που θα γίνει στις ακαδημίες της Ένωσης.

Ουσιαστικά, μιλάμε για τον πρώην διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, ο οποίος όμως παραιτήθηκε τον Αύγουστο του 2015, αφού δεν τα είχε βρει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η συνέχεια τον βρήκε στα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στην ΑΕΚ για να ολοκληρώσει το έργο που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει πριν από περίπου 1,5 χρόνο.

Ο Ζήκος θέλει να αποτελέσουν οι ακαδημίες της ΑΕΚ ένα ξεχωριστό τμήμα της ΠΑΕ, όπου μόνο αυτός και οι συνεργάτες του θα έχουν λόγο. Μεταξύ αυτών θα είναι ο Γιάννης Σαμαράς, πρόσφατα αποχωρήσας από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αναλάβει το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Το χρονικό διάστημα μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι αυτό που θα κρίνει τι εκκαθαρίσεις θα γίνουν το καλοκαίρι, ώστε να είναι όλα έτοιμα για μία νέα αρχή από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ