ΑΕΚ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Έλντερ Λόπες

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Έλντερ Λόπες

Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο 28χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ, Έλντερ Λόπες, ο οποίος θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό "3".

Βρέθηκε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (20/6). Πέρασε από τα γραφεία της Ένωσης και διευθέτησε το διαδικαστικό κομμάτι της συμφωνίας του με την Ένωση. Την Τετάρτη (21/6) η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ, Έλντερ Λόπες, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό "3" για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μπορεί ο Έλντερ Λόπες να έφυγε βιαστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς είχε να προλάβει την πτήση για την επιστροφή στην Ισπανία. Όμως πρόλαβε να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, στο επίσημο σαιτ της ΠΑΕ. Ο Πορτογάλος μπακ χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως μεγάλο κλαμπ και μίλησε και για την... συγκυρία να πηγαίνει συνεχώς σε ομάδες με κίτρινες φανέλες.

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ! Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να υπογράφει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Γνωρίζω αρκετούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, είχα αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους στο παρελθόν και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ".

Για το γεγονός πως πάει από το κίτρινο της Λας Πάλμας στο κίτρινο της ΑΕΚ... "Το κίτρινο χρώμα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμένα και έχει σημαδέψει όλες τις επιλογές μου. Ολες οι ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί είχαν κίτρινο στη φανέλα τους και είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα".

Ο Έλντερ Λόπες αναφέρθηκε επίσης και στο έντονο πορτογαλικό στοιχείο στην ιστορία της ΑΕΚ: "Είναι πολύ ευχάριστο το ότι υπάρχουν και ότι υπήρχαν Πορτογάλοι στην ομάδα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για εμένα. Εμείς οι Πορτογάλοι γνωρίζουμε καλά το μέγεθος της ΑΕΚ και για αυτό είναι πολύ εύκολο να πάρεις την απόφαση και να επιλέξεις… ΑΕΚ"!

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: "Ένα πράγμα μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της ΑΕΚ. Το ότι καθημερινά θα δουλεύω σκληρά και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Εχουμε να κάνουμε ωραία πράγματα και να κατακτήσουμε υψηλούς στόχους με την ομάδα".

Ο Έλντερ Λόπες θα επιστρέψει στην Ισπανία και τα Κανάρια Νησιά για να μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει για την έναρξη της προετοιμασίας του "Δικεφάλου".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ελντερ Φιλίπε Ολιβέιρα Λόπες, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

O Ελντερ Λόπες, ο οποίος αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ, είναι γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1989 (28 ετών) στη Βίλα Νόβα ντε Γκάια στην περιοχή του Πόρτο και έκανε το πρώτο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας στα 19 του χρόνια με μεταγραφή στην ιταλική Πάρμα το καλοκαίρι του 2008.

Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στην πορτογαλική Πριμέιρα Λίγκα με τη φανέλα της Μπέιρα Μαρ και ένα χρόνο αργότερα τον αγόρασε η Πάσος Φερέιρας με την οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, πριν μετακινηθεί το περσινό καλοκαίρι στην ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Λας Πάλμας.

Ελντερ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ