ΑΕΚ

Επίσημο: Ο Γιαννιώτας στην ΑΕΚ μέχρι το 2021

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ /  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Γιάννης Γιαννιώτας ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ μέχρι το 2021.

Επισήμως και με την… βούλα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Και μάλιστα με τριετές συμβόλαιο. Ο 25χρονος εξτρέμ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκλήρωσε τα τελευταία διαδικαστικά για την μεταγραφή και πήρε τη φανέλα με το νούμερο "11", του αγαπημένου του Ντέμη Νικολαϊδη, τον οποίο ο 25χρονος εξτρέμ δεν είχε κρύψει πως είχε ως πρότυπο.

Ο Γιαννιώτας από την Πέμπτη (30/8), που οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν από το ρεπό τους, θα πάει στα Σπάτα για να πιάσει δουλειά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα. Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετώνκαι θα φοράει στην πλάτη του την κιτρινόμαυρη φανέλα με το νούμερο 11.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου 1993 στο Νεοχώρι Χαλκιδικής. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα τη διετία 2011-13. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, στην οποία αγωνίστηκε μία σεζόν, πριν δοθεί δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης.

Το 2015 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ, όπου είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Κύπρου (2016, 2017). Ακολούθησε η ισπανική Βαγιαδολίδ (2017-18) όπου σε 29 αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε 2 γκολ και συνέβαλε ώστε η ομάδα του να επιστρέψει στην Primera Division.

Στην ελληνική Super League έχει 76 συμμετοχές με 12 γκολ και στο κυπριακό πρωτάθλημα έχει 46 συμμετοχές με 10 γκολ.

Έχει περάσει από όλες τις εθνικές ομάδες έχοντας διατελέσει διεθνής στην Παίδων, στη Νέων (της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος στην πορεία μέχρι τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2012) και στην Ελπίδων, ενώ τον Μάρτιο του 2015 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα των ανδρών με την οποία έχει αγωνιστεί σε 9 ματς και έχει σκοράρει δύο φορές. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στο φιλικό με την Αίγυπτο τον περασμένο Μάρτιο".

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές σε Super League και Ευρώπη:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ