ΑΕΚ

Επίσημο: Αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ ο Ματιάσεβιτς

Επίσημο: Αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ ο Ματιάσεβιτς

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σέρβου, Βλαντίμιρ Ματιάσεβιτς, στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Στην ΑΕΚ υπήρχε μέχρι τώρα εκτελεστικός διευθυντής, που είναι ο Ντόυσαν Μπάγεβιτς και τεχνικός διευθυντής που είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Πλέον έχει και αθλητικό διευθυντή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην παίκτη της, Βλαντίμιρ Ματιάσεβιτς, στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ένωσης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνώριζε τον Ματιάσεβιτς ήδη από το μακρινό 1999. Τότε είχε έρθει στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έμεινε παραπάνω από έναν χρόνο.

Ως παράγοντας ο Ματιάσεβιτς, τα τελευταία χρόνια ήταν στην σερβική Τσουκαρίτσκι, με την οποία μάλιστα η Ένωση είχε παίξει και φιλικό στα Σπάτα τον περασμένο Νοέμβρη. Από τότε φαίνεται πως η ΑΕΚ κράτησε ανοικτή γραμμή με τον Ματιάσεβιτς. Η προοπτική είναι για συνεργασία του Ματιάσεβιτς με τον Λυμπερόπουλο, σε ζητήματα μεταγραφικά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα μας.

Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς επιστρέφει στην ΑΕΚ από άλλο πόστο, δεκαεννέα χρόνια μετά τη μεταγραφή του το καλοκαίρι του 1999 από την Βοϊβοντίνα. Είναι γεννημένος στις 10 Μαΐου 1978 στο Τσάτσακ της Σερβίας και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις Μλάντοστ Λούτσανι, Βοϊβοντίνα, ΑΕΚ, Ερυθρό Αστέρα, Ζελέζνικ, Σάντονγκ Λούνενγκ Ταϊσάν και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε στην Σερβία αθλητικός διευθυντής στην Νάπρεντακ Κρούσεβατς, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια είχε το ίδιο πόστο στην Τσουκαρίτσκι.

Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος βρίσκομαι και πάλι πίσω στην ΑΕΚ με την οποία με συνδέουν όμορφες αναμνήσεις. Γνωρίζω καλά το μέγεθος της ομάδας με την οποία θα συνεργαστώ, γνωρίζω ότι έχω αναλάβει πόστο στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας. Αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσω δουλειά μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας, να συνεργαστώ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε το απαραίτητο όραμα και την προοπτική για το μέλλον της ΑΕΚ. Πρώτος και άμεσος στόχος είναι η συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League και θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της ομάδας για την επίτευξη αυτού του στόχου».

Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, καλή επιτυχία στη δεύτερη θητεία σου στην ομάδα μας!"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ