ΑΕΚ

Επιμένουν οι Τούρκοι ότι ο Βολκάν Σεν κλείνει στην ΑΕΚ

Turkey's Volkan Sen controls the ball during the international friendly soccer match between Slovenia and Turkey, in Ljubljana, Slovenia, Sunday, June 5, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Turkey's Volkan Sen controls the ball during the international friendly soccer match between Slovenia and Turkey, in Ljubljana, Slovenia, Sunday, June 5, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Σε συμφωνία για δανεισμό του 30χρονου εξτρέμ, Βολκάν Σεν, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Τραμπζονσπόρ κάνει λόγο το CNN Turk. "Χαμηλώσει" το σενάριο η Ένωση. (VIDEO)

Στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ φαίνεται πως το ψάχνει για να κάνει μια ακόμα κίνηση, για ενίσχυση στην αριστερή πλευρά της. Και οι Τούρκοι επιμένουν με μπαράζ δημοσιευμάτων, πως αυτή η κίνηση θα είναι ο Βολκάν Σεν.

Μάλιστα ακόμα και το CNN Turk, όχι απλώς συντηρεί το σενάριο, αλλά γράφει στην ηλεκτρονική του έκδοση, πως ο 30χρονος εξτρέμ της Τράμπζονσπορ, είναι δεδομένο πως θα μετακομίσει ως δανεικός στην ΑΕΚ με οψιόν αγοράς.

"Δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της Τράμπζονσπορ και παρόλο που έχει προτάσεις από πολλές τουρκικές ομάδες, το μέλλον του είναι στο εξωτερικό και η νέα ομάδα του θα είναι η ΑΕΚ".

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, επιχειρεί να "χαμηλώσει" το σενάριο, ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο προχωρημένα, όσο τα παρουσιάζουν οι Τούρκοι. Επιβεβαιώνουν πάντως πως είναι "μια περίπτωση που μας έχει προταθεί". Χωρίς πάντως τίποτε περισσότερο.

Ιδού το δημοσίευμα:

Επιμένουν οι Τούρκοι ότι ο Βολκάν Σεν κλείνει στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ