ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Σιμόες

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Σιμόες
Σιμόες

Μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ, επέστρεψε στην Αθήνα και ο Σιμόες και θα μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση της μεταγραφής του. Ρεπό έδωσε ο Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του

Απολύτως συνεπής στο πρόγραμμα που είχε βάλει για το ταξίδι στην Λισσαβόνα, ήταν ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ ταξίδεψε στην Πορτογαλία μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ και επέστρεψε κανονικά με το τσάρτερ της ομάδας στην Αθήνα.

Σ’ αυτό το διήμερο που έμεινε ο Σιμόες στην Λισσαβόνα, είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του, με τον οποίο παρακολούθησε το ματς της ΑΕΚ με την Μπενφίκα.

Τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της πρότασης από την Αλ Ουάρντα και με την επιστροφή του Πορτογάλου στην Αθήνα, αναμένεται να μπει η υπόθεση στην τελική ευθεία. Άλλωστε και ο Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του ματς με την Μπενφίκα, πως σε λίγο καιρό ο Πορτογάλος χαφ, σύντομα θα αγωνίζεται σ’ άλλη ομάδα.

Στο μεταξύ η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα σήμερα (13/12) νωρίς το πρωί (το τσάρτερ προσγειώθηκε στις 5.30) και όπως ήταν φυσικό, ο Ουζουνίδης έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό. Βλέπετε, με ταξίδι αμέσως μετά το παιχνίδι με την Μπενφίκα και πτήση σχεδόν όλη νύχτα, αυτό που είχαν ανάγκη οι «κιτρινόμαυροι», ήταν ύπνο και ξεκούραση.

Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (16/12), θα περιοριστεί μόνο στις προπονήσεις της Παρασκευής (14/12) και του Σαββάτου (15/12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ