ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Επέστρεψαν Γιαννιώτας και διεθνείς

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην διάθεση του Ουζουνίδη τέθηκε από σήμερα (17/10) και οι διεθνείς αλλά και ο Γιαννιώτας. Στις 32.000 έφτασε η προπώληση και ανοίγουν και ακόμα δυο θύρες για το ματς με την Μπάγερν.

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνονται οι επιλογές που έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ακόμα και για το ματς του Σαββάτου (20/10) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Πρώτα ήταν ο Έκι Πόνσε που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, μετά ο Πέτρος Μάνταλος και σήμερα (17/10) ήταν η σειρά του Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο 25χρονος εξτρέμ απαλλάχθηκε εντελώς από τις ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά, μετά την σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Λαμίας στο ματς του κυπέλλου και μπήκε και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Το ίδιο και οι διεθνείς που επέστρεψαν στα Σπάτα μετά τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Και προπονήθηκαν κανονικά.

Πλέον στο απουσιολόγιο του Ουζουνίδη από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, έχουν απομείνει μόνο τα ονόματα του Μάριου Οικονόμου και του Χρήστου Αλμπάνη. Αμφότεροι δούλεψαν και πάλι σήμερα με ατομικό πρόγραμμα. Και σίγουρα ο Αλμπάνης, αλλά και πιθανότατα και ο Οικονόμου, δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Απόλλωνα.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΘΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ

Μετά και τις σημερινές ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με την Μπάγερν έχει φτάσει στις 32.000. Γεγονός που υποχρεώνει την ΑΕΚ να ανοίξει και τις θύρες 32 και 34, που βρίσκονται πάνω από τα επίσημα του Ολυμπιακού. Από αύριο (18/10) στα εκδοτήρια θα υπάρχουν τα εισιτήρια γι αυτές τις θύρες σε τιμές 20 και 15 ευρώ αντίστοιχα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ