ΑΕΚ

Επεισόδιο Καραπαπά με τον φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / ÊÁÑÁÐÁÐÁÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / ÊÁÑÁÐÁÐÁÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, είχε επεισόδιο με τον φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ, Διονύση Έγκαρχο, έξω από τη "μικτή ζώνη" του Γ. Καραϊσκάκης.

Η ένταση που υπήρξε αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μεταφέρθηκε εν μέρει και εκτός αποδυτηρίων. Σε σύγκριση με παλαιότερα ντέρμπι η ατμόσφαιρα ήταν πολύ πιο ήρεμη, αλλά δεν αποφεύχθηκε ένα επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που αποχωρούσε η αποστολή της ΑΕΚ υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του διευθυντή επικοινωνίας των Ερυθρόλευκων, Κώστα Καραπαπά και του φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ, Διονύση Έγκαρχου.

Αποκορύφωμα του επεισοδίου ήταν η κλωτσιά του στον φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ και το συμβάν έληξε αρχικά με την παρέμβαση του επιμελητή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βαγγέλη Γιαννίτση, ο οποίος ζήτησε το λόγο από τον Καραπαπά και τελικά με την παρέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι συγκράτησαν τους δύο άνδρες προτού η "φωτιά" πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού διαψεύδεται ότι ο Κώστας Καραπαπάς κλώτσησε τον φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ