ΑΕΚ

Επαγγελματικά συμβόλαια για τρεις στην ΑΕΚ

Επαγγελματικά συμβόλαια για τρεις στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε επαγγελματικά συμβόλαια πενταετούς διάρκειας σε Μπάμπη, Αντωνίου και Γιούση.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε συμπεριλάβει και τον Πάρη Μπάμπη, τον Χρήστο Αντωνίου και τον Χρήστο Γιούση. Και οι τρεις από την ομάδα Κ20.

Η εικόνα που έδειξαν και οι τρεις ήταν πολύ καλή και η ΑΕΚ έχει σκοπό να επενδύσει πάνω τους. Γι αυτό και σήμερα (21/8) και οι τρεις υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Θα είναι κάποιοι εξ αυτών παρόντες στις αποστολές του κυπέλλου, ενώ θα δηλωθούν και στην Β' λίστα της UEFA σε περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά:

Ο Πάρης Μπάμπης γεννήθηκε στις 17/7/1999 στην Αθήνα και ανήκει στις ακαδημίες της ΑΕΚ από το 2013. Ήρθε από την Αναγέννηση Πετρούπολης. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κ 15. Ο αριθμός της φανέλας του στην πρώτη ομάδα είναι το 32.

Ο Πάρης Μπάμπης, δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Ζω ένα όνειρο. Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και έχει ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για μένα. Πρέπει με πολλή δουλειά να αρπάξω την ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με έχουν βοηθήσει και όσους έχουν πιστέψει σε μένα».

Ο Χρήστος Αντωνίου είναι γεννημένος στις 14/2/1998 στην Αθήνα και από τα 12 του χρόνια ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Είναι ακραίος μέσος, ενώ έχει αγωνιστεί και ως κεντρικός επιθετικός. Εχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων τη σεζόν 2014-15. Ο αριθμός της φανέλας του στην πρώτη ομάδα είναι το 70.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Με περιμένει πολλή δουλειά και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ΑΕΚ».

Ο Χρήστος Γιούσης γεννήθηκε στις 8/2/1999 στο Βόλο και έχει μεγαλώσει στη Σκιάθο. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2013, με προηγούμενο σύλλογο την Ανδρο. Στις ομάδες των Ακαδημιών αγωνιζόταν ως επιθετικός μέσος. Πολύ πρόσφατα αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων. Ο αριθμός της φανέλας του στην πρώτη ομάδα είναι το 77.

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ήταν οι εξής: « Ευχαριστώ όλους όσοι με έχουν βοηθήσει να φτάσω να ζω αυτές τις στιγμές. Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ονειρό μου είναι να παίξω με τη φανέλα της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά!».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ