ΑΕΚ

Ενθαρρυντικά τα πρώτα νέα για Βράνιες

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Δεν φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Βράνιες, ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα θα δείξουν οι εξετάσεις που θα κάνει στην Αθήνα.

Γενικός… συναγερμός σήμανε στην ΑΕΚ, όταν έφτασε η είδηση πως ο Ογκνιέν Βράνιες αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από το γήπεδο, στο φιλικό της Βοσνίας με την Αλβανία.

Και μετρούσαν τα… λεπτά προκειμένου να τελειώσει το ματς και να επικοινωνήσουν και με τον παίκτη και με το ιατρικό τιμ των Βόσνιων, προκειμένου να πάρουν την πρώτη εικόνα για την κατάσταση.

Τα πρώτα νέα φαίνεται να είναι καθησυχαστικά. Η πρώτη ενημέρωση είναι πως ο Βράνιες δεν έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό, αλλά έχει δεχθεί ένα δυνατό κτύπημα. Και δεν φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός.

Ωστόσο στην ΑΕΚ θα περιμένουν να επιστρέψει ο Βόσνιος στόπερ στην Αθήνα και να περάσει από εξετάσεις, προκειμένου να αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του παίκτη.

Με δεδομένο πως την Κυριακή (2/4) υπάρχει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν είναι διαθέσιμοι ούτε ο Κολοβέτσιος λόγω τιμωρίας, ούτε ο Τσιγκρίνσκι λόγω τραυματισμού, ο Χιμένεθ δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως θα χάσει και τον Βράνιες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ