ΑΕΚ

Ένας έξω, ένας μέσα στην ΑΕΚ

Ένας έξω, ένας μέσα στην ΑΕΚ
Μπακάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μ' ένα κακό και ένα καλό μαντάτο ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (20/3). Θλάση ο Σοϊλέδης, έτοιμος ο Μπακάκης.

Φαίνεται πως το έχει η μοίρα του Γκουστάβο Πογέτ να μην μπορεί να "σβήσει" ονόματα από το απουσιολόγιο του, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσει κάποια άλλα.

Πάνω που ξεμπέρδεψε με τις τιμωρίες από κάρτες του Βάργκας και του Ντίντακ και πάνω που είδε τον Μπακάκη να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, προέκυψε νέο πρόβλημα τον Σοϊλέδη.

Ο Έλληνας μπακ που αποχώρησε νωρίς από το ματς με τον Πανθρακικό, τελικά έχει σοβαρότερο πρόβλημα από την διάταση στους προσαγωγούς που ήταν η αρχική εκτίμηση.

Από θλάση υποφέρει ο Σοϊλέδης και ήδη από σήμερα (16/3) ξεκίνησε θεραπεία. Χωρίς πάντως να μπορεί να γίνει από τώρα εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του.

Τουλάχιστον, ο Πογέτ είδε στη σημερινή προπόνηση τον Μιχάλη Μπακάκη να ανεβάζει "στροφές". Ο διεθνής μπακ φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ακόμα και για το ματς της Κυριακής (20/3) με τον Παναιτωλικό.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ