ΑΕΚ

Ένα "τσουβάλι" αμυντικά προβλήματα για την ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με πολλές απουσίες αμυντικών ταξίδεψε η ΑΕΚ στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα (1/10, 20:30) καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους Γκάλο, Λόπες, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο.

Ο Έλντερ Λόπες, παρόλο που προπονήθηκε και το Σάββατο (30/9) κανονικά, ακόμα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του. Ο Ροντρίγκο Γκάλο, παρόλο που δεν υποφέρει από κάποιο πρόβλημα, καταπονήθηκε τόσο στο ματς με την Αούστρια μετά από τον τραυματισμό του, που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και σε δεύτερο ματς σερί.

Ο Ούρος Τσόσιτς είναι και τραυματίας και τιμωρημένος, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακόμα βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ακόμα είναι ανέτοιμος. Και έτσι η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα στην Τρίπολη για το αυριανό (1/10, 20:30) ματς με τον Αστέρα, με ένα... "τσουβάλι" προβλήματα στην άμυνα. Και με επιλογές για το αριστερό άκρο μόνο τον Βινίσιους και τον νεαρό Γιαννούτσο. Επίσης εκτός αποστολής είναι και ο τραυματίας Σιμόες, αλλά και ο Γιακουμάκης που ακόμα δεν είναι έτοιμος. Τουλάχιστον μπήκε κανονικά ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη: Ανέστης, Τσιντώτας, Βινίσιους, Μπακάκης, Βράνιες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αιντάρεβιτς, Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Τρίστασον, Γιούσης, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ