ΑΕΚ

Εν αρχή ην το... ρεπό στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε την προετοιμασία για τον τελικό του Σαββάτου (6/5) κόντρα στον ΠΑΟΚ, με δουλειά στο... μυαλό των ποδοσφαιριστών του.

Είναι δεδομένο πως ήδη από την προηγούμενη Τετάρτη (26/4) και μετά την λήξη της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, το μυαλό όλων στην ΑΕΚ είχε αρχίσει να "τρέχει" στον τελικό του κυπέλλου. Όμως υπήρχε και το ματς με τον ΠΑΣ για την τελευταία αγωνιστική, που γέμιζε την σκέψη των "κιτρινόμαυρων".

Πλέον, η υποχρέωση στα Γιάννενα βγήκε και από σήμερα (1/5) όλοι στην ΑΕΚ επικεντρώνονται στην προετοιμασία για τον τελικό. Για τον Μανόλο Χιμένεθ ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουν οι παίκτες του να ξεκινήσουν την δουλειά για το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι να αδειάσουν εντελώς το μυαλό τους. Να αποφορτιστούν πλήρως, απ’ ότι έχει συμβεί το προηγούμενο διάστημα.

Εξ ου και έδωσε ρεπό για σήμερα (/5). Κυρίως για να αδειάσουν την σκέψη τους οι παίκτες της ΑΕΚ και από αύριο (2/5) να μπουν με καθαρό μυαλό στην προετοιμασία για τον τελικό του Σαββάτου (6/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ