ΑΕΚ

Εκτός ο Βράνιες, μέσα ο Λαμπρόπουλος στην ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Όγκνιεν Βράνιες η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Δευτέρας (11/12) με την Κέρκυρα.

Μπορεί ο Όγκνιεν Βράνιες να έγραψε χθες (9/12) το βράδυ στο facebook ένας καθησυχαστικό μήνυμα, αλλά θαύμα δεν ήταν δυνατόν να κάνει. Το πρόβλημα στον ώμο άφησε τον Βόσνιο στόπερ, εκτός αποστολής για το αυριανό (11/12) παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα.

Όπως επίσης και τον Ούρος Τσόσιτς, που δεν κατάφερε να μπει εγκαίρως στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Τουλάχιστον ο Μανόλο Χιμένεθ άκουσε τον Βασίλη Λαμπρόπουλο να φωνάζει κανονικά "παρών". Και να μπαίνει στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού για το αυριανό ματς. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Λιβάγια, που χάνει την ευκαιρία να σκοράρει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και να διεκδικήσει τίτλο πολυτιμότερου παίκτη για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Ενώ για μια ακόμα φορά, όπως πλέον αναμενόταν, έμεινε εκτός αποστολής ο Ανέστης.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Αραούχο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ