ΑΕΚ

Εκτός μάχης ο Γαλανόπουλος με Ριέκα

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Γαλανόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος, υποφέρει από πνευμονία και χάνει σίγουρα το ματς της Πέμπτης (14/9, 20:00) με τη Ριέκα στην Κροατία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το χαμόγελο του Μανόλο Χιμένεθ από τη νίκη επί της Λάρισας και από την... κορυφή, "πάγωσε" σήμερα (11/9) το πρωί. Και αυτό διότι πληροφορήθηκε πως δεν θα έχει τον Κώστα Γαλανόπουλο σίγουρα για το ματς της Πέμπτης (14/9) με τη Ριέκα, αλλά και πιθανότατα αυτό της Κυριακής (17/9) στη Λαμία.

Ο νεαρός μέσος εξακολουθούσε να έχει υψηλό πυρετό. Και στις εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε πως υποφέρει από πνευμονία. Γι' αυτό θα χρειαστεί να μείνει για πέντε μέρες εκτός προπονήσεων και κλινήρης. Κάτι που σημαίνει πως σίγουρα δεν ταξιδεύει στην Κροατία, ενώ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και για την Λαμία.

Το πρόβλημα, πλέον, για τον Χιμένεθ στη μεσαία γραμμή είναι τεράστιο, καθώς πιθανότατα δεν θα έχει στην διάθεση του, ούτε τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και μέσα στην μέρα θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ