Έξι νεαροί ποδοσφαιριστές έγιναν επαγγελματίες στην ΑΕΚ

Έξι νεαροί ποδοσφαιριστές έγιναν επαγγελματίες στην ΑΕΚ

Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν την Τετάρτη (27/6) έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ, οι Τσιβελεκίδης, Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Μπότος και Σταμούλης. Θα ακολουθήσει ο Σαρδέλης.

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψαν στην διάρκεια της Τετάρτης οι Τσιβελεκίδης, Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Μπότος και Σταμούλης ενώ τις επόμενες μέρες το ίδιο θα γίνει και με τον Σαρδέλη.

Η ΑΕΚ θέλησε να "δέσει" επτά ταλέντα των ακαδημιών της προσφέροντας τους το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ κάποιοι εξ αυτών θα ακολουθήσουν και τη προετοιμασία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ ανέφερε:

"Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν σήμερα έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ, οι Γιάννης Τσιβελεκίδης, Παναγιώτης Γκίνης, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, Μιχάλης Μπούσης, Φοίβος Μπότος και Κώστας Σταμούλης.

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι γεννημένος στις 2/1/1999 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αριστερός μπακ. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2013 και είναι βασικός στην Εθνική Νέων με έξι συμμετοχές σε επίσημα ματς. Έχει ύψος 1,80 και 80 κιλά.

Ο Παναγιώτης Γκίνης είναι γεννημένος στις 23/1/1999 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017 και προηγούμενη ομάδα του είναι ο Απόλλων Σμύρνης ενώ είναι διεθνής. Έχει ύψος 1,90 και βάρος 81 κιλά.

Ο Γιάννης Τσιβελεκίδης είναι γεννημένος στις 4/6/1999 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2007 και έχει κλήσεις στην Εθνική Νέων. Έχει ύψος 1,87 και βάρος 76 κιλά.

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ είναι γεννημένος στις 9/8/1999 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2008 και έχει παίξει σε 3 φιλικά της Εθνικής Παίδων. Έχει ύψος 1,86 και 80 βάρος κιλά.

Ο Φοίβος Μπότος είναι γεννημένος στις 20/12/2000 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2008 και είχε αρχίσει το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία στη Διάνα Ηλιούπολης. Έχει συμμετοχές σε φιλικούς αγώνες της Εθνικής Παίδων. Έχει ύψος 1,72 και βάρος 69 κιλά.

Ο Κώστας Σταμούλης είναι γεννημένος στις 29/10/2000 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2014 και προηγούμενος σύλλογός του ήταν ο Αχαϊκός. Έχει δύο συμμετοχές σε φιλικά της Εθνικής Νέων. Έχει ύψος 1,72 και βάρος 67 κιλά".

Επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες μέρες και ο Γιάννης Σαρδέλης ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την Εθνική Νέων στην Ταραγόνα και μετέχει στους Μεσογειακούς αγώνες. Ο Σαρδέλης ο οποίος είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου 2000 αγωνίζεται ως εξτρέμ και ως δεκάρι.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24