ΑΕΚ

Εξετάζει την περίπτωση Κονέ η ΑΕΚ

Εξετάζει την περίπτωση Κονέ η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Παναγιώτης Κονέ, που έχει φορέσει τη φανέλα της για τρία και είναι πιθανό να κάνει κίνηση προς την πλευρά του αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ και ο 30χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να βρίσκεται στην "κιτρινόμαυρη" λίστα αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε, ο οποίος έχει φορέσει τρία χρόνια στο παρελθόν την φανέλα της ΑΕΚ (2005 - 2008), εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο διεθνής άσος, ο οποίος έχει παίξει ακόμα σε Μπρέσια, Μπολόνια και Φιορεντίνα, σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ" είναι στο στόχαστρο και είναι πιθανό να υπάρξει κίνηση για συμφωνία.

Υπάρχει εκτίμηση για τις δυνατότητές του και πίστη πως μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις. Φυσικά, η περίπτωση αυτή δεν είναι εύκολη, διότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει. Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε ακουστεί έντονα και για τον Παναθηναϊκό, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε τελικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ