ΑΕΚ

Έκλεισε και έρχεται στην ΑΕΚ ο Αραούχο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΑΟΥΧΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΑΟΥΧΟ ICON

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Λας Πάλμας και ο Σέρχιο Αραούχο θα παίξει τη νέα σεζόν στην Ένωση. Ο Αργεντινός επιθετικός θα λάβει συμβόλαιο 700.000 ευρώ και η ισπανική ομάδα 800.000 για τον ετήσιο δανεισμό του παίκτη.

Είναι οριστικό! Ο Σέρχιο Αραούχο θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος συμφώνησε με τη Λας Πάλμας για τον ετήσιο δανεισμό του 25χρονου επιθετικού, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και επισήμως το deal.

Η ομάδα των Καναρίων Νήσων θα λάβει 800.000 ευρώ από την Ένωση για την παραχώρηση του Αραούχο για 1 χρόνο, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα λάβει 700.000 ευρώ. Με άλλα λόγια, ένα deal με τους ίδιους όρους, όπως τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Λατινοαμερικανός αγωνίστηκε στην ΑΕΚ το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στη Super League έπαιξε σε 15 ματς και σημείωσε 5 γκολ. Στο Κύπελλο σε έξι συμμετοχές σημείωσε 4 τέρματα. Συνολικά δηλαδή 21 εμφανίσεις και 9 γκολ.

Η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο αποτέλεσε διακαή πόθο διοίκησης, προπονητικού επιτελείου και οπαδών. Ο 25χρονος γυρίζει σε μια ομάδα που αγαπήθηκε και δεδομένα θα προσφέρει λύσεις στη γραμμή κρούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "ντόμινο" με Κρκιτς και Αραούχο σε Λας Πάλμας και ΑΕΚ
Παίρνει Κονέ η ΑΕΚ

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ