ΑΕΚ

Χάνουν τη ρεβάνς με τη Ντινάμο οι Λιβάγια και Βράνιες

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια πήρε κίτρινη κάρτα για "θέατρο", όταν έπεσε για να κερδίσει πέναλτι και χάνει τη ρεβάνς στην Ουκρανία. Εκτός του δεύτερου αγώνα και ο Βράνιες.

Μια απερισκεψία του Μάρκο Λιβάγια θα του στερήσει τη δυνατότητα να παίξει στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντινάμο Κιέβου και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ένα "όπλο" λιγότερο στη φαρέτρα του για την επίθεση.

Ο Κροάτης φορ προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή σε μια φάση στο 22', όπου έπεσε μόνος του για να πάρει πέναλτι, ο ρέφερι ήταν κοντά και αμέσως τον "κιτρίνισε".

Η κάρτα αυτή στερεί την δυνατότητα στον Λιβάγια να παίξει στην Ουκρανία. Θα έπρεπε να σκεφτεί πολύ περισσότερο προτού "βουτήξει" για πέναλτι, ξέροντας ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρει κάρτα, όντας στο όριο.

Κίτρινη κάρτα που θα τον αφήσει εκτός ρεβάνς δέχτηκε στο 45' και ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος χτύπησε με το γόνατό του τον Τσιχανκόβ στη μέση. Διπλός "πονοκέφαλος" για τον Ισπανό κόουτς...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ