ΑΕΚ

Έφυγαν σαν πρωταθλητές

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Χανιών και "ξεπροβόδησαν" την αποστολή που αναχωρούσε για την Αθήνα, με συνθήματα για το πρωτάθλημα.

Με αποθέωση και συνθήματα από τους οπαδούς της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχε φτάσει η αποστολή της ΑΕΚ στα Χανιά το Σάββατο (14/5) το απόγευμα. Με την ίδια (και μεγαλύτερη) αποθέωση αλλά και τα ίδια συνθήματα, αναχώρησε για την Αθήνα την Κυριακή (15/5) το βράδυ.

Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ ακολούθησαν την αποστολή στο αεροδρόμιο των Χανιών. Και ξεπροβόδησαν Χιμένεθ και ποδοσφαιριστές με το σύνθημα "νάτοι, νάτοι, οι πρωταθλητές".

Η αποστολή έφτασε στην Αθήνα περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Με τον Χιμένεθ να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του... ξεκούραση, καθώς περιθώριο για ρεπό δεν υπάρχει. Σήμερα (16/4) υπάρχει κανονικά προπόνηση στα Σπάτα, καθώς την Τετάρτη (18/4) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Λάρισα στην ρεβάνς του κυπέλλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ